2777
2789
عنوان

داستان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 62 پست

تودوران عقدخیلی مراعاتشومیکردم اصلاازش پول نمیگرفتم وخریدنمیخواستم حتی برای هرعید که باید به تیکه طلامیاوردبالباس مادربزرگم گفت نمیخوادو۱۰۰تومن پول بده واسه هرعید ،که شد۸۰۰ تومن که موقع عروسی با۵۰۰ تومن اضافه تربهش برگردوندیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شد پس بقیه اش ؟ سریالی میخوای بگی ؟ یعنی بریم فردا بیایم ؟ 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

تودوران عقدخیلی مراعاتشومیکردم اصلاازش پول نمیگرفتم وخریدنمیخواستم حتی برای هرعید که باید به تیکه طل ...

مال چه سالیه ؟؟؟

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤

یه ماه بودجهازموچیده بودم شوهرم اومده بودتوخونه خودمون مونده بود.دوهفته به عروسی رفتم خونه روتمیزکنم که ازم رابطه خواست واینکه به تنم روغن بزنه،من بهش گفتم فرش جهیزیه کثیف میشه روغن نزن یاتوحمام بریم بزن قبول نکرد و منم نذاشتمواونم بازمنوچک زدبهم

حتی واسه عقدوعروسی منوبردن آرایشگاه فامیلشون ومن اعتراض نکردم گفتم عیبی ندارد بهش فشارنیادولی خیلی د ...

چرا همه جاکوتاه اومدی اخه..یجاهم ک بخوای چیزی بگی عصبی میشه میگه اینارو کی بهت یاد داده؟؟دعوا میشه همون اول نباید انقد اسون میگرفتی