2777
2789
عنوان

داستان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 62 پست

هروقت بخوایم بریم جایی من کاملاحاضرمیشم ومانتومیپوشم بچه روحاضرمیکنم تازه بلندمیشه می‌ره حموم بعدریش میزنه یاموهاشورنگ می‌کنه بعدناخن میگیره....وتقریبادوالی ۴ساعت من معطل میشم ولی چندبارقبلا۵دقیقه من طول کشیدحاضربشم کلی بهم فحش داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تواین چندسال ۳باربیکارشد عموم بهش کمک کردوانت خریدتابره میدون تره بارکارکنه نتونست هرروزمیومدبه من غرمیزدوپشت سرعموم حرف میزد.آخه پدرمن ودوتاعموهام قبل پدربزرگم فوت کردن وارث به من وبچه های عموعام نمی‌رسه فقط به همون عموبزرگم ارث میرسه.البته هنوزبابابزرگم زنده س.هرروز بهم سرکوفت میزنه خانوادت واسه توکاری نکردن چیزی بهت ندادن

قبل عروسی میخواست یه خونه توشهریارپیش خریدکنه ولی چندمیلیون کم داشت اگه قرض میکردومیخریدباید۵ سال حداقل توعقدمیموندیم وتوخانواده ترکادوس ندارن دخترزیادعقدبمونه وبخاطراین بهش گفتن عروسی بگیر

هرچند وقت یبار چندروزتاچندهفته خودبخود عصبی میشه غرمیزنه دنبال دعواس منم سکوت میکنم  دوباره خودبه خودآروم میشه اصلاانگارنه انگارکه تواون چندوقت اون همه حرف بدبهم زده

چندوقت پیش که همینجوری قاطی کرده بود پسرم خیلی شلوغ کرد پسرمودعواکردم یهوشوهرم دیوونه شدهرچی ازدهنش دراومدبهم گفت به پسرم گفت هیچکس روهم ندارن ببرم بندازمش ازدستش راحت بشم.دلم خیلی ازاین حرفش شکست،بی کس بودنموبه رخم کشید

من اصلا آدم کینه ای نیستم هربارمیزدیافحش میدادبعدش اگه یکم آرومترمیشدوبداخلاقی نمیکرد دلم خوش میشد حتی بااینکه عذرخواهی نمیکرد ومهربون نمیشد،فقط بداخلاقی نمیکردبرام بس بود

ببخشید واقعا مادرت چقدربد بوده متاسفم واسش اون دنیا بایدتقاص پس بده. 

همسرتم سعی کن رامش کنی به خودت برس دلبری کن بدخلقی کردبشوخی گازش بگیر بگوشیطونی کنیم و... 

خدایاهمروبه آرزوهای خوبشون برسون... مهربانی را باید از خدا آموخت. 

حتی توی رابطه هم بهم محبت نمیکنه شایددرست نباشه اینجابگم ولی دلم پره میگم،توی رابطه پیشنوازی نمیکنه و مستقیم می‌ره سراصل مطلب ومیدونیدکه زن آماده نباشه سخته براش بخاطرهمون ازروان کننده استفاده میکنم و حتی زحمت نمیده به خودش ومیگه من همه کاروبکنم یعنی یه پوزیشنی که خودم انجام بدم من ازاینکارمتنفرم