2777
2789
عنوان

ووای بدبخت شدمممم بیاین ی لحظه خاهشااا😭😭😭😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه حضرت مریمی همینجوری باردار بشی.عزیزم خیالتو راحت کنم هیشکی اینجوری باردار نمیشه ...اگه دکترا هم اینو میگن که ممکنه بارداری به وجود بیاد بخاطر این میگن که مثلا همه ی احتمالات رو در نظر گرفته باشن وگرنه هییییچکس اینطوری غیر ممکنه باردار بشه اگه بری دکتر هم بهت همینو میگه نزن داخل گوگل ببینی چون ما هر دردی داشتیم زدیم گوگل یه احتمالاش سرطان بود🙄😂ولش کن اونو

ببین عزیزم اگه استرس داشته باشی باعث میشه پریودت عقب بیفته یکیو دیدم انقد بخاطر رابطش استرس داشت پریودش عقب افتاد که هییییچ بخاطر استرس شدیدش بیماری تنبلی تخمدان هم گرفت

مگه حضرت مریمی همینجوری باردار بشی.عزیزم خیالتو راحت کنم هیشکی اینجوری باردار نمیشه ...اگه دکترا هم ...

عزیزم دوست نزدیک من همینطور باردار شد .دختره مشکل داشت اصلا نمیتونست .شوهرش بدون اینکه نزدیکی کنن ارضا شده بود و ریخته بود رو اونجاش.معذرت می‌خوام بازش کردم 

بعدش حامله شد .الآنم هنوز دختره،با اینکه یه دختر داره

اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم دوست نزدیک من همینطور باردار شد .دختره مشکل داشت اصلا نمیتونست .شوهرش بدون اینکه نزدیکی کنن ار ...

عزیز من این خانوم مثل اون خانوم که شما میگی این اتفاق براش نیفتاد بنظرم یه بار دیگه کامنتشو بخون🙄