2777
2789

سلام

بیبی هاله انداخته و آزمایش تیتر بتا ۲۳.۵ 

بنظرتون امیدوارم باشم؟

🤔

از شوق و ذوق زیاد تیکر زدم..

اینم بگم ک من تخمدان پلی کیستیک بودم اما این دوماه اخیر هیچ دارویی ب جز متفورمین مصرف نکردم...

پس بخاطر داروهای هورمونی مثبت نشده...

بخاطر بهم ریختگی شدید و نامرتبی پریود نمیتونم هفته امه حساب کنم چون سه ماه ی بار پریود میشم

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندروز از پریودت گذشته

پریودم مرتب نیس اخرین بار ۵ ابان 

سه ماه یبار پریود میشم

تخمک گذاریم حساب کتاب نداره

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
منم ماه قبل 6 شدم ماه بعدش 20 اما هنوز این ماه نشدم  بنظرت بی بی چک نشون میده یا تا 6 صبر کنم

بیبی بزن حتماااا

احتمال زیاد نشون میده

دو روز دیگه تست بتا رو تکرار کن باید دوسه برابر شده باشه

بنظرت امیدوار باشم؟؟؟

دکتر ازمایشگاه گفت بهتره یک هفته دیگه تکرار کنی

نمیشه امید الکی داد ولی زن داداش منم این طوربود بابتای کم باردار شد

دعا کن منم باردار باشم

ینی هیچکس نمیدونه تکلیفم چیه؟؟؟