2777
2789
عنوان

خدا بر چه اساس نعمت میبخشه؟

117 بازدید | 13 پست

خیلی ذهنم درگیره 

که بر چه اساس خدا به یکی نعمت های زیادی داده و ب یکی خیلی کم؟

اصلا اساس نعمت های زیاد چیه؟

مثلا من میبینم یکی واقعا همه چی داره  میکنم یعنی همه چی ها زیبایی قد و پوووول و موقعیت و عشق و موفقیت و دوستای عالی و..

نه اینکه حسرت بخورم و بخوام جای کسی باشم ها 

اتفاقا دعا میکنم خدا بیشتر بده بهشون انشالله

سوال من اینه اصلا خدا اساسش برای نعمت و سختی چیه؟

چرا هرچی فکر میکنم به نتیجه ای نمیرسم انگار ک این جهان یک قانون پایدار نداره و تو همه مواد کلی استثنا هست😖

اثرات_قرنطینه#   

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب هرکی دلش بخاد پول بیشتر میده از هرکی خوشش بیاد😐

آخه همه رو خودش آفریده 

در بدو تولد که فرقی نبوده بین بنده هاش ک یکی همه چی داشته و یکی هیچی

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊
شکر نعمت نعمتت افزون کند...هرچی هست بر اساس تفکر و مغز ماست...من خیلی از این سوالا داشتم و خدارو شکر ...

من ک همیشه شکر میکنم...

عزیزم میشه بگی جواب این سوالا چیه؟

ببین عزیزم همون جوری که گفتی کلیییییی استثنا داره و ما نمی تونیم در این مورد نظر بدیم 

امابعضی وقتا خدا به یه سری آدما نعمتای فراوونی میده که به یادش نیوفتن و چیزی ازش نخوان 

یه سری ها هم برعکس اینقدر سختی و تنگنا تو زندگیشون وجود داره که هر لحظه تو آزمون الهی هستن و خدا میخاد همیشه دعا کنن و باهاش حرف بزنن

البته این موارد همیشه صدق نمی کنه

اینو بدونیم خدا از هر کس دیگه ای صلاح بندشو بهتر میدونه

من ک همیشه شکر میکنم... عزیزم میشه بگی جواب این سوالا چیه؟

شما سوال کردی اساس نعمت و سختی چیه و چه قانونی داره

ببین گلی همونجور ک میدونیم خدا از روحش خودش در بدن ما قرار داده،ب اندازه ی سر سوزن

تا حالا شده ب شخصی خیلی علاقمند شی؟یعنی اوووج علاقه ب ی نفر...اون سر سوزن خداست تازه..حالا حساب کن ببین خدا چقدر تورو دوست داره!

خب حالا فرض کن اونی ک علاقه مندی بهش دوستت نداره

تو هی میخوای ی کاری کنی بیاد سمتت همه تلاشتو میکنی

این همونه،،وقتی از خدا دور میشی خدا هیی میخواد تو بیای سمتش

حالا فرض میکنیم اونی ک دوسش داری میاد سمتت و کنارهم خوشبختین،قطعا تو نمیخوای سختی اونو ببینی...ولی مثلا واست سوال نمیشه ک این چفدر منو دوس داره؟از کجا معلوم علاقش واقعیه؟امتحانش میکنی دیگه!ولی حتما نمیزاری آسیبی بهش برسه هواشو داری،و وقتی عشقش ب تو ثابت میشه تو دار و ندارتو پاش میریزی

این حکایت ما و خداست،در طول زندگی مدام میگیم خدایا دوستت دارم خدایا عاشقتم تا ی چیزی میشه شکایت میکنیم پیشش!مثل اینه فرد مورد علاقت هی بگه دوستت دارم،بعد تا ی چیزی میشه هی شکایت کنه،میبینی چقدر بده؟؟

این همون سختیه

حالا نعمتا،،،وقتی عشقت ثابت میشه ب خدا اون دیگ همش هواتو داره بهترینارو میده بهت...قبلشم ب خاطر عشق خودت هواتو داشته هاااا😉ولی حتماا وقتی دوطرفه باشه علاقه بیشتر حواسش بهته

تونستم قانع کنم؟هر سوالی شکی داری بگو ی مثال واضح تر بزنم

شما سوال کردی اساس نعمت و سختی چیه و چه قانونی داره ببین گلی همونجور ک میدونیم خدا از روحش خودش در ...

آها درسته متوجه شدم 

ممنونم عزیزم😚❤🌸🍃