2777
2789
عنوان

تا حالا شدع.../

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 254 پست
هه ژینا درخواست دوستی قبول میکرده و خبر نداشتیم پس فقط واسه منه ک.......

😂😂😂😂ن بخدا 

اصلن قبول نمیکنه نکبت

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
ب خاطر اشتباه ی دکتر پر کشید..../

وای وای 

ی لحظه روح از تنم رفت ب مولا 

تسلیت میگم 

حتی تصورشم خیلی دردناکه  لال شدم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

صبح قلبم درد میکرد ایسان/ اصلا دیگ نمیکشم/

میشه  تو خصوصی بگی برام.

مطمئنم بدتر از من نکشیدی😊

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
وای وای  ی لحظه روح از تنم رفت ب مولا  تسلیت میگم  حتی تصورشم خیلی دردناکه  ل ...

شرمندع ک حالتو بد کردم/

میدونی....خواهرمم زود ازدواج کرد تنها تر شدم/

همیشع تنها بودم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
چیو ایسان بعدش لغو میزنما خودت ک داستانو میدونی

کدوم داستان  رو ژینا؟؟من چیزی نمیدونم ازت.

مجردی شمالی هستی شلوار قرمز داری😄

میشه  تو خصوصی بگی برام. مطمئنم بدتر از من نکشیدی😊

هعی#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
هعی#  

ببین نگار من صبح گفتم فقط درس فقط تلاش 

خودتو راحت کن

بشین‌اتاق ۲۴ ساعته بخون .انشالله سراسری ی شهر دور میوفتی .میری خلاص 

ببین نگار من صبح گفتم فقط درس فقط تلاش  خودتو راحت کن بشین‌اتاق ۲۴ ساعته بخون .انشالله سراسری ...

چی میگی ایسان...انگیزم صفرع صفر..دارم ب مرگ فک میکنم..بعد میگی حس درس خوندو داشتع باشم؟/

ی جوری شدم حوصلع اینجام ندارم/

شرمندع ک حالتو بد کردم/ میدونی....خواهرمم زود ازدواج کرد تنها تر شدم/ همیشع تنها بودم/

اعصابم خرد شد ن ناراحتیم فرق دار 

خودمم میفهممت 

ار حق داری 

پدرت زن گرفته؟

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

کدوم داستان  رو ژینا؟؟من چیزی نمیدونم ازت. مجردی شمالی هستی شلوار قرمز داری😄

خدا نگم چیکارت کنه🤦‍♀️داستانشو میدونی دیگ

چی میگی ایسان...انگیزم صفرع صفر..دارم ب مرگ فک میکنم..بعد میگی حس درس خوندو داشتع باشم؟/ ی جوری شدم ...

همه‌ چی‌مرگ نیس.

قول میدی  این تاپیک رو بترکونی 

یا بیا خصوصی حرفا بزنم بهت ببین من‌فکر کنم ب خودکشی یا تو

خدا نگم چیکارت کنه🤦‍♀️داستانشو میدونی دیگ

نوکشو بگو😐

درخواست دوستی هارو میگی؟؟

ژینا چند وقته منو اینجوری  شناختی؟؟ک فردا پس‌فردا من‌اون‌کارارو کنم؟مث‌اون دختره😑😑😐

نوکشو بگو😐 درخواست دوستی هارو میگی؟؟ ژینا چند وقته منو اینجوری  شناختی؟؟ک فردا پس‌فردا من ...

ن تو رو میشناسم 

همتونو میشناسم اونم مثلا میشناختم بی ذاتو هر چند خودش خودشو میچسبوند 

اینجام نبود ک اونجا بود 

باش قبول میکنم کار داری الان ؟

ن تو رو میشناسم  همتونو میشناسم اونم مثلا میشناختم بی ذاتو هر چند خودش خودشو میچسبوند  ا ...

نمیخوام‌خودمو تعریف کنم اما من ی اخلاقی دارم هیچوقت راضی نمیشم‌کسی از من ناراحت بشه

تو این چن وقته تو این سایت دیدی منو جاهای دیگه ن پست میذارم ن چیزی فقط با دوستام حرف میزنم

اگه احتمال میدی منم‌مث‌اون‌دختر باشم ک دستت دردنکنه

واقعا تو جای عمومی ک صد نفر نگا میکنن ادم نمیتونه چیزی بگه خصوصی خوبه ادم‌حرف‌میزنه. فقط برای حرف زدن میخوام ک

اما بعدش لغو بزنی نه😒

تو زندگیم یکمی میدونی چیشده.