سلام مامانای عزیز میخاستم راجع به زایمان طبیعی اطلاعات بگیرم بدونم زایمان طبیعی چقد درد داشتین مثلا کجاتون درد میکرد دقیقا ؟ خیلی دردش شدیده جوری که نشه تحملش کرد؟ بخیه هایی که میزنن به اون قسمت و برشی که میدن خیلی دردناکه یا متوسطه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سزارین خیلی خوبه من درد بعد عمل وتحمل کردم یعنی درد دارم ولی عادی هستم همراه جیغ وگریه نیست مثل طبیعی درد ک میاد نمیدونی چکارکنی عرق میکنی گرمت میشه گریه میکنی میترسی
واسه زیبایی یعنی چی خودمون باید بگین بزنن یا خودشون میزنن
ماله منو که خودش زد تا چکابم نمیدونستم بخیه چیه یه هفته بعدش خودش گفت بخیه زیبایی زدم برات.واسه تنگ کردن.بعضی دکترارو باید بگی بعضیاشونم خودشون میزنن ولی من تا اونموقع نمیدونستم همچین چیزی هست
من فقط ازمعاینه داخلی و برش و بخیه میترسیدم..من تا سه سانت باز شدم درد کشیدم ولی بعدش سزارین شدم.درد ...
وای گفتی معاینه میشدم اکسیژن بهم وصل میکردن چون نفس کم میاورم منم ۷ سانت پیش رفتم بالاخره سزارین شدم بخاطر خونریزیم هم بی حسم کردن هم بی هوش ۱/۵ ساعت هم عملم طول کشید
من یک روز کامل با دو تا امپول فشار درد کشیدم کل دردای سزارینم یک درصد دردا طیبعی نشد موقع معاینه و رو توپ فقط سرمو میکوبیدم تو دیوار از درد موهام چنگ میزدم میکشیدم خدا نصیب نکنه مردم و زنده شدم اگ عقل داشتم ب زور داشتم همون اول میرفتم سز