2777
2789
عنوان

جواب این جاریو چی بدم من???

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 44 پست
یعنی چی واسه برادرشوهربخای داروببری مگه کسی ازش چیزی خاسته

وا یعنی من الان برای برادرشوهرم بدون مناسبت چیزی بفرستم یعنی منظوری دارم عجب

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی واسه برادرشوهربخای داروببری مگه کسی ازش چیزی خاسته

اره مگه چیه شما بدبین بودی ازاول چیزای منفیم جذب میکنی کاری ب جواب جاریت ندارم خوب نبوده،اما من خودم برادرشوهرم تازه مجرده وهمسنمه عین داداشم دوسش دارم و حتی بعضی وقتا ازسرکار اون میاد دنبالم یاد جای شوهرم نتونه ببره اون منومیبره 

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

عزیزم،به نظرم رفتار شما درست نبوده،اون به شما ارزش قایل شده و گفت پول نمیخوام،تازه گقته خودم میخواستم براتون بیارم،عوض تشکر گفتید به چه مناسبتی،خوب بنده خدا چی بگه،هیچی نگه میگید بس حتما ریگی به کفشش هست،این حرف رو زده باز اعصابتون خورده،یه کم دیگزان رو هم مراعات کنید

اره مگه چیه شما بدبین بودی ازاول چیزای منفیم جذب میکنی کاری ب جواب جاریت ندارم خوب نبوده،اما من خودم ...

شوهرمنم صدباراونورسونده ولی این خیلی زشته بگی عاشق چشموابروش شدم

عزیزم،به نظرم رفتار شما درست نبوده،اون به شما ارزش قایل شده و گفت پول نمیخوام،تازه گقته خودم میخواست ...

میتونس بگه همینطوری.منم بدون منظورگفتم .واقعا

بگه پول نمیخواد تازه خودمم میخواستم بفرستم یهو طرف برگرده بگه به چه مناسبت😂😂 حقیقتا من بودم پولشو ...

اینکه بگی قابل نداره تااینکه بگی چندبارواسه علی بردم خونمون بیادبهش بدم....تفاوت داره 

میتونس بگه همینطوری.منم بدون منظورگفتم .واقعا

خواب شما هم میتونستیفقط تشکر کنید،دیگه نگید به چه مناسبتی،وقتی شما در قبال کار خوب میگید به چه مناسبتی،طرف هم در مقابل این رفتار شما نمیتونه بگه همینطوری