2777
2789
قدیمی. از لین لحاظ که رو مردای میانسالی که میشناسیم این اسمو هست البته مرد مسن که اسمش محمد باشه هم ...

اتفاقا اسم بیشتر پیزمردها اسم های مذهبیه چون اون موقع کمتر اسم ایرانی میزاشتن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی قشنگه به صد تا موشولیار و فلان یار و چی چی سان و اسمهای عجق می ارزه

موشولیار😂😂😁✋ موشش بده ولی لیارش خوبه 🤣

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

چون یه لات هوس باز ک اسمش داریوش بود به یه دختر تجاوز کرد از اون ب بعد از این اسم متنفر شدم و از تما ...

منم داییم داریوشه خبلی مهربونه.چه اسم چه ربطی به شخصیت داره؟

میخندم ولی افسرده ام
اگه اسم های دوره هخامنشیان رو دوس داری ازبین اونا اسم بردیا خوبه . بردیا برادر داریوش هست اسم پسر کو ...

بردیا برادر داریوش نیست😶

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂
چون یه لات هوس باز ک اسمش داریوش بود به یه دختر تجاوز کرد از اون ب بعد از این اسم متنفر شدم و از تما ...

یاد روح الله زم افتادم ک اسمشو برداشتن و نیما گذاشتن چون ب جرم جاسوسی اعدام شد😂

اتفاقا اسم بیشتر پیزمردها اسم های مذهبیه چون اون موقع کمتر اسم ایرانی میزاشتن 

من که حقیقتا تا بحال داریوش دهه  پنجاهی و شصتی ندیدم. همه دهه چهلی یا دهه ۳۰. اسمای ایرانی سبک تر رایجن واسه پسرای دهه شصتی و هفتادی. مثل آریا، بابک..

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

من که حقیقتا تا بحال داریوش دهه  پنجاهی و شصتی ندیدم. همه دهه چهلی یا دهه ۳۰. اسمای ایرانی سبک ...

دهه چهل زیاد پیر نیستا 

در کل اسم زمان نداره 

پیر و جوان نداره 

صدا و سیما ما اسم‌ها ایرانی تو ذهن مردم خراب کرده چون روی نقش های منفی اسم ایرانی میزاره

منم داییم داریوشه خبلی مهربونه.چه اسم چه ربطی به شخصیت داره؟

متاسفانه طرفه ما داریوش‌ها نمیدونم چرا اخلاقشون  گنده یدونه داریم انقد زنشو کتک میزنه! برا همین از اسم داریوش بدم اومده

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

دهه چهل زیاد پیر نیستا  در کل اسم زمان نداره  پیر و جوان نداره  صدا و سیما ما اسم‌ ...

راستش دست خودم نیست مثلا اسم کبری که میشنوم حس میکنم باید طرف سنش بالا باشه و اگه سنش پایین باشه و جوون باشه، احساس میکنم خوشایند نیست‌...

من خودم ذهنیت خوبی دارم نسبت به اسم داریوش، یکی به خاطر اینکه اسم پادشاه ایران بوده یکی هم اینکه دایی پدرم که خیلی مهربون و نازنین بود اسمش داریوش بود.