2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم

178 بازدید | 10 پست

خودش مقصر بوده یک بارم زنگ زد سرد باهاش صحبت کردم به روی مبارکشم نیاورد که اشتباه کرده 

الان دوروزه قهریم

چه کار کنم که پرو نشه،به قهرم ادامه بدم یا زنگ بزنم؟؟

امام باقر(علیه السلام) : سریعترین دعا برای اجابت،دعا برای برادر دینی است که هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت فرشته ای که بر او گمارده شده ، به این دعا آمین گوید و به دعا کننده گوید برای تو باد دوبرابرش مهربونا میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات بفرستید   

توام ب روی خودت نیار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ‌بزنی یه عمر باید بدویی دنبالش

عادت نکنه به تنهایی؟

امام باقر(علیه السلام) : سریعترین دعا برای اجابت،دعا برای برادر دینی است که هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت فرشته ای که بر او گمارده شده ، به این دعا آمین گوید و به دعا کننده گوید برای تو باد دوبرابرش مهربونا میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات بفرستید   

منم 20 روز اومدم خونه بابام نه به عنوان قهر اومدم سر بزنم دوروز پیش زنگ شوهرم زدم باهام بد حرف زد منم قطع کردم بعد زنگ زد گفت قهر کردی منم محلش ندادم قطع کردم دیگه خبر ندارم ازش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم 20 روز اومدم خونه بابام نه به عنوان قهر اومدم سر بزنم دوروز پیش زنگ شوهرم زدم باهام بد حرف زد من ...

اگه اشتباهشو تکرار نکرده زنگ بزن بگو دلخورم بعد باهاش صحبت کن

من سه بار تکرار کرده نمیخوام دیگه پرو تر از این شه

اگه بار اولشه زنگ بزن ولی بگو دلمو به دست بیار😉

اگه اشتباهشو تکرار نکرده زنگ بزن بگو دلخورم بعد باهاش صحبت کن من سه بار تکرار کرده نمیخوام دیگه پرو ...

نه نمیزنم بی احترامی نکرده بهم زیاد اما خب چند روزه اومدم اینجا همش من زنگ زدم سراغش گرفتم اون زنگ نزده 

نه نمیزنم بی احترامی نکرده بهم زیاد اما خب چند روزه اومدم اینجا همش من زنگ زدم سراغش گرفتم اون زنگ ن ...

معلوم نیست چشونه،منم جایی برم بیشتر من تماس میگیرم تا خودش

معلوم نیست چشونه،منم جایی برم بیشتر من تماس میگیرم تا خودش

نمیدونم والا من شوهرم از اول مغرور بوده همین طور بوده خسته شدم دیگه همش من باید زنگ بزنم دیگه نمیزنم باید خودش بزنه 

نمیدونم والا من شوهرم از اول مغرور بوده همین طور بوده خسته شدم دیگه همش من باید زنگ بزنم دیگه نمیزنم ...

اگه مدلش اینجوریه مطمئن باش تغییر نمیکنه نهایتش چند روز زنگ نمیزنی بعد زنگ میزنه فکر میکنی خوب شده،دوباره همون آشو همون کاسه،اینجوری فاصله زنگ زدناتون طولانی میشه

اگه مدلش اینجوریه مطمئن باش تغییر نمیکنه نهایتش چند روز زنگ نمیزنی بعد زنگ میزنه فکر میکنی خوب شده،د ...

آره اینم حرفیه چیکار کنیم دیگه 😞😞