2777
2789
عنوان

دیجی کالا..منطقه پستی ۱۸😮

115 بازدید | 11 پست

خب خب فکرکنم این دهمین تاپیکم باشه ولی چون خیلی برام مهمه و واقعا خیلیاتون کمکاتون ب دردم میخوره...

من جنوب تهران زندگی میکنم سمت دولت آباد و ی کادو از دیجی سفارش دادم و از دیجی بهم پیام اومد ک بسته شمارو ب پست تحویل دادیم وکدرهگیری داد...حالا من کد رهگیریو توی سایت پیگیری سفارش پست ملی زدم ک ۲۲آذر نوشته بود بسته شما توی منطقه ۱۵عه حالام امروز نوشته بسته شما توی منطقه ۱۸عه...خب بنظرتون بستم کی بدستم میرسه؟؟

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

عههه منم یه بسته ارسال کردم چهارشنبه هفته گذشته ، واسه مشهد بوده رو ۲۲ اذر مونده ، اپدیتم نمیشه بسته هم به دستشون نرسیده ، فکر کنم واسه همس ،البته من سه تا بسته دیگه فرستادم اونا رسیدم فقط یکیشون اینجوری شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وقتی رسیده به اداره ی پست منطقه تون یعنی باید قانونا و اصولا تا یک یا دو روز دیگه برسه دستتون ولی متاسفانه بعضی مناطق یه کم دیرتر تحویل میدن

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

زنگ بزن پشتیبانی

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
عههه منم یه بسته ارسال کردم چهارشنبه هفته گذشته ، واسه مشهد بوده رو ۲۲ اذر مونده ، اپدیتم نمیشه بسته ...

بنظرت برامن کی میرسه؟

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

سلام عزیزم من دیشب بهت گفتم واسه اولین بار سفارش دادم بهشون گفتن فردا میرسه

امروز ساعت ۴ به دستم رسید 

راصی بودم

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
عزیزم وقتی رسیده به اداره ی پست منطقه تون یعنی باید قانونا و اصولا تا یک یا دو روز دیگه برسه دستتون ...

خب چیکارکنم زودتر بفرستن؟زنگ بزنم؟

سلام عزیزم من دیشب بهت گفتم واسه اولین بار سفارش دادم بهشون گفتن فردا میرسه امروز ساعت ۴ به دستم رس ...

خو برامن تا دیروز توی منطقه ۱۵تهران بود الان فرستادن منطقه ۱۸تهران ک نزدیکمونه...من بکجا زنگ بزنم ببینم کی برامنو میفرستن؟

خب چیکارکنم زودتر بفرستن؟زنگ بزنم؟

آره زنگ بزن اداره ی پست همون منطقه ۱۸

یا حضوری برو بسته رو بگیر

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
آره زنگ بزن اداره ی پست

اصلا جواب نمیدن..