2777
2789
من هفته 17 هستم از یه هفته پیش موقع بلند شدن شکمم شدیدا درد میگیره،دردش مثل کوفتگیه،انگار یکی محکم کوبونده تو شکمم،2 طرف نافم شدید درد میکنه بعضی وقتا انگار شکمم داره کنده میشه ،علتش چیه ؟؟؟ من بارداری دوممه سر اولی اصلا اینطوری نبودم
یا صاحب الزمان ادرکنی،یا صاحب الزمان ادرکنی...
من هفته 12 هستم و کوفتگی در شکمم دارم ولی خیلی شدید نیس
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیریم آنچه را که نمی توانیم تغییر دهیم شهامتی ده تا تغییر دهیم آنچه را که می توانیم و دانشی که تفاوت این دو را بدانیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهدیس شما هم موقع بلند شدن درد داری،من وقتایی که میخوابم وقتی پا میشم دردش خیلی بیشتره ،وقتی راه میرم خوبه
من وقتی دولا میشم اذیت میکنه ی دردی مثل کوفتگیه به شوشو میگم بچم ورزشکاره داره ورزش میکنه کوفتگیشم برا من میمونه
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیریم آنچه را که نمی توانیم تغییر دهیم شهامتی ده تا تغییر دهیم آنچه را که می توانیم و دانشی که تفاوت این دو را بدانیم
منم اینجوری بودم. به دکتر گفتم گفت خانوم های باردار نافشون حساس میشه.. واسه من انگار از تو نافم رو میکشیدن. راه که میرفتم بهتر میشد. الان دیگه اونجوری نمیشه.. ولی اگه دردت خیلی شدید و غیرقابل تحمل شد حتما به دکترت خبر بده.
خـــــــدا جـــونــــم... راضیــــــــم به رضـــــــــای تـــو.... [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
ولی کاش به دکترتون ی زنگی بزنید
هفته قبل رفتم برام سونوی کلیه و آزمایش عفونت ادرار نوشت کلیه ام مشکلی نداشت ولی یه مقدار عفونت داشتم داروهاشو مصرف کردم ولی دردام کم نشده نمیدونم دیگه باید چیکار کنم؟
اینجا مثلا سایت بارداریه ولی کسی تو تاپیکای بارداری نظر نمیده باید حتما یه موضوع غیر مرتبط باشه مهدیس جون و آدری جون ممنونم که وقت گذاشتین
خواهش میکنم عزیزم امیدوارم حالت هرچه زودتر خوب بشه و بچت صحیح و سالم بیاد بغلت
درخشش فوق‌العاده ستاره های والیبال ایران در لیگ جهانی و مسابقات قهرمانی جهان در لهستان حالا سعید معروف پاسور باهوش و کاپیتان تیم ملی کشورمان را در آستانه کسب یک افتخار بزرگ قرار داده است. فدراسیون جهانی والیبال در اقدامی از کاربران سایت خود خواسته به بهترین بازیکن سال 2014 جهان رای داده و آن را با نظر خود انتخاب کنند. شما می تواند به آدرس http://www.worldwidejobs.org.uk/volleyball-player-of-the-year رجوع کرده و به سعید معروف رای دهید.