2777
2789
عنوان

با هر نوع پوششی هیت بیا نظر بده🙄✋🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 68 پست
خب جلیقه زیر چادره دیگه منم یه بافت فیروزه ای دارم زیر چادر میپوشم کسی ام بد نگاه نمیکنه

آخه زردش خیلی زرده🤦🏻🙄

عاشق را برعکس کنی...میشود قشاع...! دهخدا را میشناسی؟! لغت نامه اش را باز کردم... معنی قشاع:دردی ک درمان ندارد...!🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ فکر بدی به ذهنم نمیرسه البته خودمم چادریم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

اگه آرایش غلیظ و موهای بیرون و...نداشتی هیچ فکری نمیکنم. و الا برام سوال میشه که طرف، چند چنده با خودش؟ چادرش چیه این تیپش چیه!

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

دارم تصور میکنم جلیقه رو روی چادر پوشیدی احتمالا!

وگرنه زیرچادر که اونقدر جلب توجه نمیکنه که

کلا با پوشیدن رنگ‌های خیلی جیغ و جلف موافق نیستم

چه با چادر چه بی‌چادر

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

وا منم عاشق زردم فکری نمیکنم میگم به من چه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
😐

اشتباه نشه عزیزم من خودم کلا اعتقادی به حجاب ندارم ولی خب کلا این حسو القا میکنه دیگه هدفشون مگه از چادر پوشیدن انگشت نما نبودن نیست؟؟؟

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃