2777
2789
عنوان

حضانت بچه

132 بازدید | 16 پست

نی نی سایتی های عزیز

پدر بچم هم خونه داره هم شغل خوبی داره هم پدر و مادر داره

معتادم نیس

بنظرتون حضانت بچه رو به من میدن؟

اگه نظرم با نظرت همخونی نداره ریپ نزن  برخوردم بستگی به ادبت داره🌹🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍
۱۸ ماهشه 

تا ۷سال چه دختر چه پسر اگه شرایط نگهداری رو دادگاه تایید کنه به شما میدن 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
تا ۷سالگی با مادر هست

نمیخوام تا ۷ سالگی با من باشه وگرنه وابسته بشه بعد ۷ سالگی واسش سخت میشه

تا ۷سال چه دختر چه پسر اگه شرایط نگهداری رو دادگاه تایید کنه به شما میدن 

چیکار کنم تا قبل ۷ سالگی دادگاه ازم بگیرتش ؟ چون واقعا شرایط نگهداریشو ندارم ولی نمیخوامم خانوادم بفهمه ک من بچه رو نمیخوام

نمیخوام تا ۷ سالگی با من باشه وگرنه وابسته بشه بعد ۷ سالگی واسش سخت میشه

خب بعدش به مصلحت بچه فک میکنن دیگه اگه شرایطتت خوب باشه داداکاه کلا میده به شما

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته