2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو ماه امپول اچ سی جی زدم و قرص کلومیفن خوردم که نشد این ماه دکتر لتروزول داد با امپول فعلا که ۲۱ پری هستم و نمیدونم دیگه چی میشه. انشالله که بشه. برام دعا کنین لطفا

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

اخ اخ خواهر همین الان اومدم خونه تازه تزریق کردم

دو تا امپول با دو تا اب مقطر توی ی سرنگ😭

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
بله امکانش هست  ولی ماه پیش واسه من نشد

من کلومیفین ماه دوممه که دارم مصرف میکنم ولی این ماه دفعه اولمه میخواهم آمپول بزنم تنبلی دارم سه روز دیگه قراره آمپول بزنم میشه 14سیکلم

من کلومیفین ماه دوممه که دارم مصرف میکنم ولی این ماه دفعه اولمه میخواهم آمپول بزنم تنبلی دارم سه روز ...

من اون ماه لتروزول خوردم و hcg زدم ولی نشد البته بخاطر یه مشکلی استرسم وحشتناک زیاد بود 

حالا نمیدونم این ماه هم بهم میده یا نه 

خدایا شکرت 

من اون ماه لتروزول خوردم و hcg زدم ولی نشد البته بخاطر یه مشکلی استرسم وحشتناک زیاد بود  حالا ...

من استرس ندارم اصلا شد شد نشد خدا نمیخواهد دیگه زور که نیست 

خیلی درد داره 😢

نه بابا ی ثانیه بود تموم شد رفت

چند روز پیشم سه روز پشت هم امپول داشتم زیر شکمم سنگینه هی گلاب بروت دستشوییم میگیره نمیدونم از امپولاس یا نه

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹