2777
2789
عنوان

مامانیی که شیرخشک میدید بیاید

86 بازدید | 13 پست

باید حتما گرم باشه شیرش؟ 

واینک بچه یکماهه روزی چقد شیر خشک بخوره خوبه؟

من هر یکی دوساعت یبار دوقاشق میدم بعضی وقتا هم یکی

شیرخشک نان میدم خوبه؟هر یه فولی چن روز بسشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ولرم بهش بده من فقط یه بار در روز بهش میدم . تا ۴ماه کامل شیرخودمو خورد بعدش فقط شبا موقعه خواب بهش میدادم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

آب جوشیده سرد شده باید باشه، بچه یکماهه بسته به اینکه شیرخودتونو میخوره یا نه و بسته به وزن بچه باید هر موقع حس کردین گشنشه بدین مثلا پسر من تپل بود علاوه بر شیر خودم بعدازظهر و شبا چند بار بهش میدادم.. نان برندی هست که معمولا روی اکثر بچه ها جواب میده البته پسرم چون معدش حساس بود مارک خارجی دادم اسمش یادم نیس... 

با اب ورم درست کن

هر ۳۰‌سی‌سی یک پیمانه

تجربه ها متفاوته من اپتانیل میدم

اگر شیر خودتو نمیخوره هر یک ساعت ۳۰تا بده

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

وااا قاشق چیه عزیزم قند بچه می افته پسر من ۹ماهشه شیر خودمو میخوره روزی ۳بارم ۹۰میل میخوره شیر باید ولرم باشه هر ۳۰تا اب هم ۱پیمانه پودر میخاد 

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   

هر ۴روز یه قوطی هم مصرف داریم شیرخشک نان هم زیاد جالب نیس اپتامیل یا ببلاک استفاده کن نان خیلی چربه

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم