2777
2789
عنوان

چیکار کنم کینه بعضی ها از دلم بره

142 بازدید | 17 پست

الان چند ساله ازدواج کردم .طبقه ی بالای خونه پدرشوهرمم.تازه عروس که بودم خواهرشوهرام خیلی اذیتم میکردن مثلا من در خونه رو قفل نمی کردم بعد میومدم خونه میدیدم توی خونه ی منن.بعد که اعتراض میکردم میگفتن خونه بابامه وخیلی ازین موارد.دوس دارم کینه شو از دلمم ببرم سخته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دفه پسرش بی اجازه اومده بود خونم فقط گفتم عزیزم چرا به من نگفتی .مادرش یعنی خواهرشوهرم قهر کرد گریه کرد که اینجا خونه بابامه تو حق نداشتی اینو بگی.منم به خدا تازه رفتم از دلش درآوردم که منظوری نداشتم

😔😔😔انقد حالمو خراب کردن این چن روزه فقط کارم اشک ریختن و نفرین کردنه 

من الان چند ساله که از ازدواجم گذشته هنوز وقتی یاد اون موقه ها میفتم عصبی میشم.خداروشکر فعلا کروناس این دوروبرا کمتر میان آخه شهر دیگه ای هستن ولی خب وقتی میان خونه پدرشون یه چند ماهی میمونن

فقط میتونم بگم خداتو شکر کن گذشته. دعا کن منم خلاص شم دور شم ازشون

من هنوزم خلاص نشدم فعلا کرونا باعث شده این دوروبر نیان.آدم بدذاتی نیستم ولی واقعا بعضیا بیشعورن .انتظار داشتن من کنیز باشم براشون ولی به هدفشون نرسیدن .شوهرم خیلی ناراحته که دوسشون ندارم نمیدونم چیکار کنم

برو خداتو شکر کن دوری مال من طبقه پایین چیا سرم آوردن خبر نداری که 

من حتی وقتی میومدن خونم در نمیزدن همین طوری میومدن داخل.به خدا جرات نداشتم لباس راحتی بپوشم.انقد دیگه از وسیله هام بردن برا استفاده بعضیهاشون خراب شدن .برای یه تازه عروس خیلی سخت بود