2777
2789

سلام دوستان

توی خانواده یه مریض داریم که ازتون خواهش میکنم براش دعا کنید خدای مهربون بهش سلامتی ببخشه. هر دعایی دوست دارید بخونید حتی اگه شده سه تا صلوات 

منم برای حاجت دل شما دعای فرج میخونم.

هرکسی خواست فقط و فقط پست بذاره طبق پست ها میخونم.

ممنونم از همگی 🌹🌹🌹🌹

اینو هم بگم که ما مسلمونا به دعا در حق همدیگه اعتقاد داریم پس اگر مسلمان نیستی به اعتقاد ما مسلمونا احترام بذار و تاپیک رو ترک کن ممنون.

برای  حاجت روایی این دوستان خوندم

@خاطره39  

@الیزابت_سرور_بانوی_کائنات  

@elahemilany98  

@اعتصامی  

@مهرنگ  

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا برای شادی و امرزش روح مادرم 

برای ازدواج و خوشبختی 2 خواهرم 

سلامتی و خوشبختی من همسرم پدرم

ان شاالله خدا شفای خیر بده

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

ان شالله خدا همه بیماران شفا بده

همچنین بیمار شما

برای منم بخون دعا کن ، ممنون

گاهی دعااز زبان دیگری اجابت میشود

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

سلام صلوات فرستادم و یه حمد خوندم برای شفای مریضتون.ان شاالله به حق امام زمان زود شفا بگیرن.التماس دعا

خداوندا به حق آقا امام زمان ظهورشون رو نزدیک کن.همه مریضا رو شفا بده.دوستان اگر تونستید یه صلوات به نیت دلم بفرستید

خداوندا به بزرگیت قسم حاجت همه  اعضا این تایپیک رو براورده کن.الهی آمییین

خداوندا به حق آقا امام زمان ظهورشون رو نزدیک کن.همه مریضا رو شفا بده.دوستان اگر تونستید یه صلوات به نیت دلم بفرستید