2777
2789

از اون دسته ادمایی ام که به سختی  باکسی صمیمی میشم و اعتماد می کنم و از بیرون جدی و کم خرف و خیلی خیلی با ادب به نظر میام🤧🙃

ولی وقتی با کسی صمیمی بشم و بهش اعتماد کنم اصلا اونی نیستم که قبلا بود کلی اهل مسخره بازی و شوخی و حرفم اما چون دیر با کسی صمیمی میشم افراد خسته میشن و میرن و منم تنها می مونم چیکار کنم !!!😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستی با مردم نیمی از خرد است.این حرف امام رضاست.چقدرم حرف قشنگیه.

کافیه اخلاقت رو خوب کنی ولبخند بزنی.همه چیز خودش درست میشه

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

چ خوبی 😂بیابامن دوس شو

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰

نه تنهایی خوب نیست .به مرور زمان آدم افسرده میشه

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

یه مدت اون یکی راه رو امتحان کن تا ببینی خرمگس دورت جمع میشه. البته اگر برداشت من از حرفت درست باشه. منم یه دختری خیلی جدی باشه سمتش نمیرم ولی اگه لوس و خنک باشه ادم حسابش نمیکنم دیگه

کاربر مرد هستم. هنگام ریپلای ، وارد جزييات نشوید.

باز خوبه تو خودت نمیخوای ایتجوری خیلی خوبه 

من بدبخت ادم کم دویی هستم اما همه فکر میکنن لااالم لال ....هر چی تو دانشگاه میرفتم پیش این و اون هیچ کس من و ادم حساب نمیکرد حرف هم میزدما سر صحبت و باز میکردم اما انگار ن انگار انقدر بهم بی توجهی شد انقدر چشم غره میرفتن ک با خودم میگفتم گ و ه خوردم اومدم پیششون ......

هیچ کس از من خوشش نمیومد و شده بودم ی ادم اویزون😞