2777
2789
عنوان

هیچ دوست و رفیقی ندارم بخاطر رفتار خودمه...چیکار کنم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیز بدی نیس که اکثر آدما همینن اونی هم که قرار باشه دوست خوب و موندگاری از اب در بیاد باید مثل خودت باشه و درکت کنه پس نگرانی نداره...ولی اگر از این دوست ابکی ها میخوایی که با یه لبخند میان با یه اخم میرن مجبوری رفتارتو عوض کنی...

هر چه در جستن آنی، آنی.
 می خنده بی تربیت😂😂😂🤺 الان شبیه بچه کلاس اولیایی شدم که تنها موندن😂

😂😂😂

اخه خندم اومد مخصوصا اون استیکر رو گذاشتی😓

اگه اینو میذاشتی نمیخندیدم😭

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی

من برعكس شما هستم ادم به شدت برونگرايي ام سريع دوست پيدا ميكنم با همه ارتباط دارم اما بعد نميتونم دوستامو نكه دارم يهو همه چي رو ول ميكنم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
مثل من.... خداییش الان همونقدر انگشت شمار که دوست دارم مال دوران مهدم بود که مامانم منو بهشون معرفی ...

وای دقیقا درست گفتی منم یکی دوتا دوستام مال دبستانم بودن که مجبورا با هم اشنا شدیم و ادامه دادیم😂من و تورو باید با ادما تو یه اتاق حبس کنن تا باهاشون صمیمی بشیم😂

وای دقیقا درست گفتی منم یکی دوتا دوستام مال دبستانم بودن که مجبورا با هم اشنا شدیم و ادامه دادیم😂من ...

الان شوهرم بهم میگه جذبه نداری اون اوایل که دیدمت مغرور ب نظر میرسیدی ولی در اصل خاکی هستی

دوستی با مردم نیمی از خرد است.این حرف امام رضاست.چقدرم حرف قشنگیه. کافیه اخلاقت رو خوب کنی ولبخند ب ...

ادم خوش رویی ام و مودب و خنده رو ام اما چون خیلی صحبت نمی کنم و حرفی برای گفتن پیدا نمیکنم از همنشینی باهام خسته میشن

تنهایی بهتر از رفیقای دو رو و نامرده اما ادم احساس بی پشت پناهی میکنه

عزیزم این احساسی نیست که با دوست بر طرف شه نه حداقل به این زودی ها...دوست های چندین ساله و خیلی قوی ممکنه بتونن این حس رو برطرف کنن اونم فقط تو مواقع محدود...شما به نظرم برای رفع این حس نیاز هست خودتون رو قوی کنین و شخصیت خیلی محکم و قوی داشته باشی جوری ک هیچ وقت حس نیاز داشتن به همراهی هیچ ادمی نداشته باشی

هر چه در جستن آنی، آنی.
باز خوبه تو خودت نمیخوای ایتجوری خیلی خوبه  من بدبخت ادم کم دویی هستم اما همه فکر میکنن لاا ...

دقیقا منم خیلی وقتا دور و بر کسی نمیرم چون حس مزاحم بودن و اضافی بودن بهم دست یده و کلا راحت نیستم...☹🥺

دقیقا منم خیلی وقتا دور و بر کسی نمیرم چون حس مزاحم بودن و اضافی بودن بهم دست یده و کلا راحت نیستم.. ...

تو فکر میکنی 

ولی من واقعا اضافه هستم چون همه چشم غره میرن و بهم بی توجهی میکنن حتی اگه حرف بزنم .....

تو فکر میکنی  ولی من واقعا اضافه هستم چون همه چشم غره میرن و بهم بی توجهی میکنن حتی اگه حرف بز ...

بنظرم خیلی خوبه که اهل حرف زدن و پیش قدم شدنی و از من خیلی جلوتری

فقط با ادمایی برخورد داشتی که خیلی خودشونو بزرگ میدیدن و فکر می کردن خبریه... قطعا تو که روابط اجتماعی خوبی داری اگه با یه جمع درست حسابی که مغرور نیستن و اعتماد به سقققف ندارن برخورد کنی دوستای خوبی پیدا می کنی 😍

منم باید یه خرده روی خودم کار کنم که بتونم بیشتر حرف بزنم و خودمو قاطی جمعا کنم