2777
2789

شنیدم میگن وقتی خیلی به یکی فکر می کنی و هی میاد توی ذهنت اونم به تو فکر می کنه بنظرتون حقیقت داره؟؟؟

شما تجربه ای داشتین در این رابطه؟ مثلا شده خیلی به یکی فکر کنین بعدا بشنوین اونم توی فکر شما بوده؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی خواب دوست پسرمو میبینم بعدشم احساس گناه دارم ولی دست خودم نیس خوابه دیگه الان متاهلم یعنی راسته؟

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
من خیلی خواب دوست پسرمو میبینم بعدشم احساس گناه دارم ولی دست خودم نیس خوابه دیگه الان متاهلم یعنی را ...

نمیدونم عزیزم

ولی وقتی دست خودت نیست احساس گناه نکن

یه کم بگذره از یادت میره و توی خوابت نمیاد

نمیدونم عزیزم ولی وقتی دست خودت نیست احساس گناه نکن یه کم بگذره از یادت میره و توی خوابت نمیاد

الان نه ساله گدشته ول کن نیس

بله، خیلی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
من 24ری به فکر یکی ام ولی ازش خبر ندارم که اونم ب من فکر میکنه یا نه اصلا منو یادش میاد یا ن 😢

واقعا دلم میخواد از یارو بپرسم ایا تو اصلا به من فکر کردی!!! یا توی این همه مدت یه بارم با فکرت نیومدم! که البته فکر کنم نیومدم🙂😂

منم😐البته نه دوست پسرم کسی که دوسش داشتمو

منم دوسش داشتم اونم همینطور اونموقع خیلی سعی کردم تا یادم رفت الان یکسره میاد بخوابم

نه اینطور نیس تو وقتی به یکی فک میکنی زیاد خوابشو میبینی و همیشه تو ذهنته و این یه توهمه که اونم بهت فک میکنه من اینو تجربه کردم که میگم الکی با این چیزا خودتون امیدوار نکنین اون یه لحظه یه ثانیه هم به شما فک نکرده