2777
2789

سلام 

من و عشقم خیلی همو دوس داریم دخترخالش خیلی وقته دوسش داره همسن هم هستن عشقم میگه به هیچ عنوان اخلاقمون به هم نمیخوره تفاهم نداریم 

ما باهم اشناییم خانواده ی رلم نمیدونستن ما باهمیم و راضی شده بودن ک این هفته بیان خونمون برا خاستگاری 

چن شب پیش میگه خالم اینا اومدن خونمون دختر خالم رفته خونشون بعد 5 دقیقه اومده باباش ک دخترم نفسش گرفته بالا نمیاد قلبش گرفته 

مامانش الان پاشو کرده تو یه کفش باید با دخترخالت ازدواج کنی حتما اگه چیزیش بشه تقصیر توعه 

و از یه طرف متوجه شدن تو رابطه ایم و زدن زیرش ک نه تورو ب پسری قبول داریم نه اونو ب عروسی 

بخدا کوچک ترین خطایی نداشتیم و برای آشنایی بوده 😔

دارم دیوونه میشم حاضرم جونمو بدم براش 

برام دعا کنین لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره خودش اگه دوست داره خانوادشو راضی کنه

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
طفلک خیلی سختی کشیده این چن روز دیشب گریه میکرد دیگه 

اگه واقعا میخوادت جلو خانوادش وایمیسه و زیر بار نمیره

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!