2777
2789

خیلی زرنگن😑

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه وقتی سرباز بودم ، یه فرمانده ای داشتیم که میگفت سرباز زرنگ سربازیه که سر موقع سربازیشو تموم کنه و بره...نه اینکه با رفتاری که داره اضافه خدمت بگیره....

میخوای زرنگ باشی؟.............

.

.

.

.

.

.

انسان باش

باید تو خونت باشه 

میدونم بایدتوخونم باشه ولی حالاکه نیس دوست دارم باتمرین کمی زرنگ تربشم که دیگه انقدساده نباشم

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
تواطرافیانتون زرنگ دارین اگه دارین چه خصوصیاتی دارن

ما داریم.به شدت زبون باز .ولی نه زبون بازی که خیلی ببخشید حال بهم زن باشه ها .خودش تو دل همه جا میکنه و درعین حال مدام ارزش خودش بالا میبره و از خودش تعریف میکنه

متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره
اگه کرسی ایراد داشته باشه چی😐

کاری ندارم ایراد داره یا نه ولی مهارت اینو داره که با زرنگی حرفش طوری بزنه طرف قبول کنه. جالبه که اکثر اطرافیانم جذبش میشن از بس تو دل برو هست

متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره
یادمه وقتی سرباز بودم ، یه فرمانده ای داشتیم که میگفت سرباز زرنگ سربازیه که سر موقع سربازیشو تموم کن ...

بله اینوقبول دارم ولی زمونه یه جوری شده که تامیایی خوبی کنی انسان باشی آدمافکرمیکنن وظیفته 

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام