2777
2789
عنوان

بارداری

172 بازدید | 25 پست

بچها ی. سوال من ۳ روز قبل تخمک گداری و زمان تخمک گذاری اقدام داشتم بعد الان ۳۰ موعدمه اوایل زیر دلم تیر میکشید الان سر گیجه دارم و تکررر ادار و ببخشید ادارم رنگش تیره و کف داخلش انگار بی بی چک زدم منفی شد امکانش هست، باردار باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه روز از موعد پريودم گذشته

الان بي بي زدم 

فك كنم بايد دوسه روزم صبر ميكردم

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
فک کنم ازمایش نشون بده 

اره ازمايش نشون ميده ولي اونم فعلا نميتونم برم 

بايد به همسرم بگم اونم ميگه چند روزم صبر كنم

اگه الان بي بي منفي نشون بده دوسه روزم صبر ميكنم بعد ميرم مطب دكترم و ميگم ازمايش بنويسه برم انجام بدم تا اگه بارداري نبود و مشكلي دارم دكتر قرص بده

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
من سه روز از موعد پريودم گذشته الان بي بي زدم  فك كنم بايد دوسه روزم صبر ميكردم

موعد پریودتون چه تاریخی بوده؟

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       
موعد پریودتون چه تاریخی بوده؟

٢٣ م يا ٢٤ م حتما بايد ميشدم

اره عزیزم قبلا ی بار نخواسته بود سقط کردم

چطوري سقط كردي؟چيكار كردي افتاد؟

٢٣ م يا ٢٤ م حتما بايد ميشدم

من ۱۸ یا ۱۹ باید میشدم هنوز نشدم بیبی منفی گاهی سمت چپم تیر میکشه تنها علائمم همینه سابقه تاخیر پریود ندارم ازمایش بتا دادم مشکوک بودم

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       
من سه روز از موعد پريودم گذشته الان بي بي زدم  فك كنم بايد دوسه روزم صبر ميكردم

سلام  بارداری ناخواسته اس یا خودت بچه دوست داری.  تحقیق کردی ببینی تو شرایط کرونا باردار بشی خوبه یا یک سال صبر کنی ببینی شرایط چی میشه؟؟؟

انشالله که مثبته

مرسي عزيزم🌹