2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 40 پست

من فقط یک دو روز فک کنم قبل از موعدم درجه حرارت بدنم یکم بالا رفته بود.بعدم نوار بهداشتی خریدم میخواستم برم شهرستان گذاشتم تو کیفم.بعدم شهرستان ۵ روز دیدم پری نشدم بی بی زدم .

حالت تهوع و معده درد و ایناهم همه یک هفته بعد از اینکه فهمیدم باردارم اومدن سراغم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط یک دو روز فک کنم قبل از موعدم درجه حرارت بدنم یکم بالا رفته بود.بعدم نوار بهداشتی خریدم میخوا ...

عزیزم🤩چندهفتته؟

منم بعده تخمک گذاری دمای بدنم همیشه میومد پایین طوریکه همیشه دستامو پاهام یخ میشدن.حتی توخونه که بودم..اما ایندفعه یخ نیستن ممکنه امیدی باشه؟

ممنون...نه ولی اگر یکم بیشتر رعایت میکردم به لکه بینی نمیفتادم و سقط نمیشد... به لکه افتادم فکرکردم‌ ...

آخ چ بد .ازین ب بعد پس مراقب باش .هر لحظه ممکنه خدا ی شاخه گل خوشگل بذاره تو دلت .مراقبش باش😘

عزیزم🤩چندهفتته؟ منم بعده تخمک گذاری دمای بدنم همیشه میومد پایین طوریکه همیشه دستامو پاهام یخ میشدن ...

فدات تخمک گذاری ک دو هفته بعد از پری هست ..

ممکنم هست باشه خدارو چ دیدی؟😍❤...من الان تو۲۸ هفته ام 

آخ چ بد .ازین ب بعد پس مراقب باش .هر لحظه ممکنه خدا ی شاخه گل خوشگل بذاره تو دلت .مراقبش باش😘

اره خیلی بد بود..کاش میموند...ایشالله ، خدا بده بهم تو پر قو بزرگش میکنم...

فدات تخمک گذاری ک دو هفته بعد از پری هست .. ممکنم هست باشه خدارو چ دیدی؟😍❤...من الان تو۲۸ هفته ام& ...

عزیزم🤩ایشالله صحیح و سالم بدنیاش بیاری...حامله ای برای منم دعا کن چندروز دیگه خبر بارداریمو بدم 🙏

راستش اینماه دارو استفاده کردم لتروزول و امپول...

۱۳ سیکلم امپولو زدم و رابطه داشتیم ،فرداشم رابطه داشتیم..

بعدازاون یه شب درمیون تقریبا...

اره شنیدم که میگن رنگش تیره میشه...چند هفتته؟

16هفته و 1روز.ببین یه حالت تیر کشیدن تو سینه هم هستش تو بارداری من بعضی وقتا اونجور میشم خیلی بده تو سینه چپم انگار ک چاقو میزنی بهش

همه کسم دخترم❤
16هفته و 1روز.ببین یه حالت تیر کشیدن تو سینه هم هستش تو بارداری من بعضی وقتا اونجور میشم خیلی بده تو ...

ای جانم..بسلامتی 😍  اره منم گاهی اونطوری میشه سینه چپم...انگاری سیخ میزنن از داخل...

ولی فقط گاهیییی اونطوری میشم نه هرروز و هردقیقه

عزیزم🤩ایشالله صحیح و سالم بدنیاش بیاری...حامله ای برای منم دعا کن چندروز دیگه خبر بارداریمو بدم 🙏 ...

چشم عزیزم حتما .ان شاالله خدای نی نی من ،نی نی تورم زودتر بهت بده از چشم انتظاری دربیای .

عشقم من خودم نزدیک ب دو سال اقدام بودم .. اخرم وقتی نی نی رو داد ک اصلا توجهی ب وقت و زمان پری و بی بی چک و اینا نداشتم .یهو سورپرایز کرد😍