2777
2789
عنوان

بارداری

180 بازدید | 40 پست

سلام لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم🙏🌹

چندروزیه سینه هامو وقتی دست میزنم درد داره یکم (خفیف) ...۲۴ سیکلم هم هستم و فقط وقتی دستم میخوره دردشو حس میکنم...

اقدامم هستم برای بارداری انشالله..

بنظرتون این درد از چی میتونه باشه؟ بارداریه؟ 

چون من قبل پریودم اصلا سینه درد ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من حرف خورشید خانومو قبول دارم.. ممکنم هست باشه ها ولی درمورد من هیچوقت علایمِ قبل از موعدم ج ...

من مردادماه باردار شدم و قبل ازینکه متوجه بارداریم بشم سینه هام بشدت دردناک و سنگین شده بود ولی متاسفانه ۵ روز بعد ازینکه متوجه بارداری شدم سقط شد ...الان اگه ریزم رو علائم بخاطراینه که دوباره مشکل قبلی برام‌پیش نیاد و سریع برم پیش دکتر

من مردادماه باردار شدم و قبل ازینکه متوجه بارداریم بشم سینه هام بشدت دردناک و سنگین شده بود ولی متاس ...

کار خوبی میکنی عزیزم.من تجربه ی بدن خودم رو گفتم .البته سقط قبلی بخاطر بی توجهی شما ک نبوده عزیزم 🌹

اره عزیزم یکی از نشانهای بارداریه امکانش هست بعضی مواقع حالت تهوع ندارین؟ یا حس خستگی کنین؟!

حوصله هیچیو ندارم..گاهی وقتا از جام که بلند میشم چشام سیاهی میره یهوو...چندروز پیش هم نشسته بودم یهو خونه درو سرم چرخید و سرگیجه گرفتم بعدش رفع شد...گاهی وقتا هم انگار تو سینه چپم سیخ میکنن

کار خوبی میکنی عزیزم.من تجربه ی بدن خودم رو گفتم .البته سقط قبلی بخاطر بی توجهی شما ک نبوده عزیزم 🌹

ممنون...نه ولی اگر یکم بیشتر رعایت میکردم به لکه بینی نمیفتادم و سقط نمیشد... به لکه افتادم فکرکردم‌پدیود شدم و دوتا دمنوش زعفرون خوردم...دیدم لکم قطع نشد تست زدم مثبت شد ولی هرروز لکهام زیادتر شد و تبدیل به خونریزی شد و درنهایت سقط شد