2777
2789

منم گفتم طلاقم بده میگه طلاقتم نمیدم اذیتت میکنم 

ما دوسال باهم بودیم یه سالو نیمه ازدواج کردیم و تازه من خونمو چیدم قرارم بود یه هفته دیگه برم ولی الان سه روزه باهم حرفم نزده بودیم که دیدم اینستا پروف و بیوشو عوض کرده زنگ زدم گفتم مطمنی میخوایی بی من تو مجازی خوش باشی گفت اره دیگع نمیخوامت گفت دیگه به تو ربطی نداره که من چیکار میکنم دلم خونه دلم شکسته من که براش گم نزاشتم من که عاشقش بودم دیروز بابام اینا هم فهمیدن و بابامم باهاش بد حرف زده انگار الان بدتر لج کرده تورو قران برا اروم شدن دلم دعا کنید حالم خیلی بده

⚡️‎به آينده ات وفادار باش ، نه به گذشته ات ⚡️ ️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلش چیه خب؟

این اداها چیه

یهویی بی دلیل ک اینطوری نمیشه

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍

فقط میتونم بگم محلش نده

هر چقدر بیشتر التماسش کنی ازت دور تر میشه

چند روز بهش زنگ نزن ببین سراغت رو میگیره

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

گلی حتما برین مشاوره تا معلوم بشه چی شده 

ختم ۴۰ روز بقره شنیدم خیلی خوبه

ان شاالله مشکلت حل بشه 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

چرا شوهرا اینجوری شدن؟ 😭😭😭😭😭😭😭😭 بمیرم برات منم ده روزه قهریم داره اذیت میکنه هی میگه جدا بشیم 😭😭😭😭😭😭 بیا برا هم دعا کنیم 

وزن اولیه 74/500 😒وزن هدف 58😍 قد 165😎 اضافه وزن 16کیلو 😭💛عضو گروه زرد 💛 از اول بهمن ماه رژیم کالری شمارم رو شروع کردم و امروز 21بهمن ماه 68 کیلو هستم.... چیزی تا وزن هدفم نمونده 🥰😍🤩🤗😎... مثل یه سرباز بجنگ و مثل یه ژنرال بمیر