2777
2789
عنوان

خانمها کمک تروخدا کامل بخونین

117 بازدید | 18 پست

سلام من یه مدت زیر بغلم درد میکرد ینی یکم پایین تر از زیر بغلم رفتم دکتر زنان معاینه کرد گفت چیزی احساس نمیکنم و بعد یه مدت بهتر شد ولی چند وقته که باز درد میکنه و به دست چپم هم میزنه گاهی هم به قسمت پایین زیر بغل سمت راست میزنه ولی اکثرا سمت چپ هست بعضی وقتام به پشتم میزنه و اینکه خیلی توی خونه اعصبانی میشم حرص میخورم وسط ها اعصابمو یکم اروم کردم ولی باز از وقتی عصبانی شدم یه مدت بعد درد گرفت نمیدونم بخاطره اعصابه یا سرطانی چیزی هست نمیدونم تروخدا هر کی در این باره اطلاعات داره راهنماییم کنه لطفا و اینکه ۱۶ سالمه و سابقه کیست سیرطان سینه نداریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بعضی اوقات هم یه نقطه توی سینه هام درد میگیرن ولی دست میزنم هیچی نیست نمیدونم برم دکتر یا نه خیل ...

سینت تغیرر رنگ داره نوکش فرو رفته از نوکش ترشح میاد روی سینت وون دون شده.یا اندازش با اون بکی سینت فرق داره

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...

منم همینطور بودم بعضی وقتا اونقدر شدید میشد حتی دم و بازدم رو نمیتونستم انجام بدم

هیچ ضرری نداره یواش یواش خوب میشی سعی کن عصبی نباشی

من از ۱۲ سالگی اینطوری میشدم اونقدر دردش شدید بود که اشکم در میومد مثل مجسمه از درد خشک میشدم منو بیمارستان قلب میبردن هزار بار اکو کردم و نوار قلب دادم ولی سالم بودم خدا رو شکر

من ازدواج کردم خیلی خوب شدم چند بار درد گرفت دیگه خوبه خوب شدم

سینت تغیرر رنگ داره نوکش فرو رفته از نوکش ترشح میاد روی سینت وون دون شده.یا اندازش با اون بکی سینت ف ...

اندازه سمت راست یکم بزرگ تره ولی از اول همونطوری بوده...و اینکه بخاطر قرنطیگه تو خونه موندم یکم اضافه وزن پیدا کردم بخاطر همون سینه هام ی کوچولو ترک داره همین 

شااااید افتادگی دریچه قلب باشه. بین خانمه شایعه

نه اخه یه مدتم تپش قلب داشتم رفتم اولین بار گفت هیچی بعد ی بارم خوب نشد تپشم رفتم گفت از استرسه. بهش گفتم قرص داد ولی دو س بار خوردم