2777
2789

مثلا ی روتین یکنواختی رو فکر میکردن بعد اصلا زمین تا آسمون روتینه فرق کرده و اون چیزی ک تو ذهنشون بوده نشده؟؟ و خیلی متفاوت بوده؟ این ک میگم هر چیزی میتونه باشه....

بهتر شده بدتر شده در مورد چی بوده؟؟؟؟

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. فکر کنم کلا همینطوره که تصوری که از زندگی آینده داری با واقعیت فرق میکنه. چون خیلی غیر ممکنه که خیالات قبل با واقعیت الان یکی بشه. البته نه کل زندگی ولی کلا هم همونجور که تصور میکردیم نخواهد شد

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔
من بیماری لعنتیم پیدا شد معلوم نیست آینده ام چی بشه

چ بیماری عزیزم؟

البته اگه دوست نداری نگو ان شاالله هر چ زودتر خوب خوب شی گلم

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

واسه من همینطور بود نمیتونم بگم بدتر شده یا بهتر شده فقط فکرام مربوط به نوجوانی بود خیلی از ابعاد زندگی رو اصلا در نظر نگرفته بودم یه چیزایی هم در نظر گرفته بودم و نوشتم توی یه دفتر که تقریبا ۸۰درصدش برام اتفاق افتاد ولی خب خیلی چیز خنده داری از آب در اومد چون تصوراتم اون موقع راجع به همه ابعاد زندگی نبود 

یارب نظر تو برنگردد...