2777
2789
عنوان

شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 36 پست

من خودم میخوام شیرینی درست کنم خیلی راحته اسمش یادم نیست😂

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
وااا چ ربطی ب چند ماه داره ممکنه یکی تو همین روزا کرونا گرفته باسه و بی علامت باسه این حرفت فقط توج ...

ینی این ملتی ک ریختن توبازار یکی ازشماهانیس؟

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گشنم شد

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

قصد دخالت یا کنایه ندارما عزیزم. فقط جهت اطلاع میپرسم. همسر هیچکدومتون هم سرکار نمیره؟ اخه الان خیلی باید مراقب بود. انقدرررر زیاد شده اگه یه نفر هم از خونه بیرون بره ممکنه خدایی نکرده ناقل بشه. خیلی مراقب باشین عزیزم.

واسه دست خالی نرفتن هم خوراکی واسه یلدا زیاده. باسلوق خونگی، نون خامه ایی، یه ژله خوشگل، کیک یخچالی،.... 

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
اونا که میگن کروناس؛تو یه ساختمون باشید با مادرشوهر چیکار میکنین میرین؟؟؟

چون مادرشوهرم تنهاس همیشه شام رو میریم واحدش

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
ینی این ملتی ک ریختن توبازار یکی ازشماهانیس؟

قطعا من نیستم

کلی براب سلامت خودتونم شده رعایت کنید.یکی از اشناهای ما همین تفکزو دلشتن تولد گرفتن برای نوه همه کرونا گرفتن مادربزرگش ک فقط ۵۶سالش بود فوت کزد

کرونا تا خیلی هست نمیشه ادم زندون باشه ک

رعایت کنه اما ن ک زندونی باشع

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
اونا که میگن کروناس؛تو یه ساختمون باشید با مادرشوهر چیکار میکنین میرین؟؟؟

من با پدر شوهر م اینا تو یه ساختمونیم .باهاشون قهریم.نمیرم.اگه همسرم شیفت باشه میرم خونه مامانم اگه خونه باشه جایی نمیریم

عضو اکیپ علمی تخلیلی 😉من همون بهووونه سابقم☺.شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم بدون هیییییییچ دلیلی لغو کاربری شدم😔😔با سابقه سه سال عضویت😣 پس....                       فک نکن که تازه واردم😏😏من خودم شاخ نی نی سایتم😏😏😂