2777
2789
عنوان

ماشین زدن بنام خودم یا شوهرم

945 بازدید | 41 پست

بچه ها من از ارث پدریم که بهم رسیده یه ماشین خریدم و شوهرم قولنامه کرده حالا یکم حالش خوب نیست طرف گفته بیا تعویض پلاک بعدم میگم خوب من میرم تو حالت خوب نیست به نام خودم میزنم اینم بگم که مشکوک به کروناست و الان خونه خواهرشه هر چی میگم بیا خونه خودم مراقبت ازت میکنم چون منم علایم شوهرمو دارم ولی شوهرم بدحاله طوری که نمیتونه راه بره اونوقت ماشینو انداخت زیر پای داداشش حالا من بهش گفتم که بده برم به نام خودم بزنم ناراحت شده اخه از یه طرف میگه طرف عجله داره برا تعویض پلاک از طرفی من گفتم بیا بزنم به نام خودم گف نه میگم هفته دیگه بزنه و ناراحت شده به نظرتون کار من اشتباه?

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن به نام خودت. حق توس اون... 

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 

حتما به نام خودت بزن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

دیگه همین  مونده که خانوما ارث پدرشون رو هم بزنن به نام شوهرشون 

اصلا زیر بار نریا خیلی حق به جانب بگو میخوام به نام خودم بزنم 

ایشون میاد ارث پدرشو به نام شما بکنه 

؟

اگه آره شما هم انجام بده 

پیج