2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب قاچاق یعنی این:

قاچاقچی می گرده ببینه چه کتابی پرفروشه تو بازار،

بعد از روش کپی می زنه، اسم یه مترجم ناشناس رو هم زیرش می زنه و با تخفیف 50 دصد می فروشه( هزینه کپی خیلی کتر از چاپه)

در ظاهر این به نفع من خریدار هست چون پول کمتری می پردازم ولی در دراز مدت به ضرر همه است.

این طور که ناشر چون ضرر زیادی کرده مجبور میشه حوزه کارش رو کوچکتر کنه و سراغ همه جور کتابی نره یا حتی برخی ناشرین اون قدر ضرر می کنن که مجبور میشن نشر رو تعطیل کنن.

این باعث میشه مترجمین خوب هم بیکار بشن چون ناشر نمی تونه دستمزدشون رو پرداخت کنه. در نهایت مترجمین ضعیف رو کار میان. همه جور کتابی هم ترجمه نمیشه( تنوع کتاب ها خیلی کمتر میشه) و فقط کتاب های عامه پسند تو بازار خواهند بود.

و من به عنوان خواننده از این وضعیت که هم حق انتخاب هام محدود میشن و هم کیفیت ترجمه ها پایین آمده، ضرر می کنم.

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست