2777
2789

۴۵ لیتریشو سفارش اینترنتی دادم.هنوز به دستم نرسیده 

کسایی که این آون رو دارن لطفا بهم بگید المنت پایین رو به تنهایی میشه روشن کرد؟

_آبنبات هستم_

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما آون توستر تولیپس خریدی ؟

عزیزم خریدم ولی برای جهیزیه م هست و هنوز استفاده نکردم

از سایت درساکالا خریدم ۴۵ لیتری ۳ و خورده ای شد

ولی خب خیلی تحقیق کردم درباره آون توسترها و دومدل مد نظرم بود تا لحظه اخر.یکی مینیسان ۵۰ لیتری و تولیپس ۴۵ لیتری که ترجیح دادم تولیپس بخرم که از صنایع ایران ناسیوناله و خیلی بیشتر تعریف شنیده بودم ازش حتی تو همین نی نی سایت.

میتونی کامنتهاش رو توی دیجی کالا رو هم بخونی

پیج ittakit هم خیلی اطلاعات خوبی میده بهت در این زمینه

_آبنبات هستم_

سلام عزیزم منم میخوام تولیپس ۴۵ لیتری از درساکالا بخرم..واسه ابعادش تو هر سایتی یه چیزی نوشته...منم کابینتم جاساز داره میترسم خیلی بزرگ باشه جا نشه داخل کابینت...

خیلی دعات میکنم اگه ابعاد دقیق دستگاه و بهم بگی

خدایا شکرت😊مواظب نی نی که خودت بهم دادی باش.فالله خیرحافظاوهوارحم الراحمین

خیییلی مهمه برام...یه لطفی کن برام عزیزم ابعاد خود دستگاه و بگیر برام خواااااهش🥺🥺🥺🥺🥺...اخه فردا میخوام سفارش بدم اگه ۴۵ بزرگ باشه ۳۸ بگیرم

سلام عزیزم منم میخوام تولیپس ۴۵ لیتری از درساکالا بخرم..واسه ابعادش تو هر سایتی یه چیزی نوشته...منم ...

عزیزم خیلی دوست دارم کمکت کنم ولی توی جعبه هست و زیر جعبه های وسایل دیگه جهیزیه م 

ولی ابعاد کارتنش تو دیجی 52×55×62 نوشته شده.تقریبا اندازه کارتونه. حالا حداکثر سه چهار سانت کمتر در نظر بگیر.(دقیق نمیدونم)

بهرحال چون شنیدم دیواره های آون موقع پخت گرم میشه بهتره کاملا سایز جاساز توی کابینتت نباشه.

البته آون توستر تولیپس خودش پایه داره و روی سطح کابینت قرار نمیگیره. ولی دیواره بالای آون هم بهتره یکم تا سطح کابینت فاصله داشته باشه

_آبنبات هستم_
سلام عزیزم منم میخوام تولیپس ۴۵ لیتری از درساکالا بخرم..واسه ابعادش تو هر سایتی یه چیزی نوشته...منم ...

به خود ادمین سایت پیام بده و ازش بخواه برات اندازه بگیره

وظیفه ش هست بهرحال راهنمایی کنه

_آبنبات هستم_

ممنون عزیزم که جواب دادی⁦❤️⁩،ان شالله به دل خوش استفاده کنی...⁦❤️⁩

اره حتما از ادمین میپرسم.