ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 عنوان کسی ھست واسم استخارہ بگیرہ🙂 65 بازدید | 14 پست کسی بلدہ بچہ ھا خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚 1399/09/25 | 20:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 نیت کن بگیرم مرسی عشقم بگیر نیت کردم خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ايتي عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 641 يه برنامه اندرويد هست قرائت استاد پرهيزگار توش برنامه هاي مختلف هست استخاره هم داره خواهرم برام گرفت جالب بود تفسيرش و توضيحش از بازار گرفته بود
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 گرفتم خوب در نیومد واقعا؟ مرسی ❤😔 خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 يه برنامه اندرويد هست قرائت استاد پرهيزگار توش برنامه هاي مختلف هست استخاره هم داره خواهرم ... اسمش یادت نیست عزیزم خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ايتي عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 641 اسمش یادت نیست عزیزم ميگه سرچ كن تو بازار قرائت استاد پرهيزگار همونو دانلود كن تو همون هست عزيزم
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 ميگه سرچ كن تو بازار قرائت استاد پرهيزگار همونو دانلود كن تو همون هست عزيزم دستت درد نکنہ گلم پیدا کردم استخارہ کردم خوب دراومد اجررت با امام حسین (ع)❤❤ خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ايتي عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 641 دستت درد نکنہ گلم پیدا کردم استخارہ کردم خوب دراومد اجررت با امام حسین (ع)❤❤ الهي شكر توكلت با خدا الهي هرچي خير برات پيش بياد 🌹
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 الهي شكر توكلت با خدا الهي هرچي خير برات پيش بياد 🌹 عزیزمی❤🧡 خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚