2777
2789
عنوان

مقایسه رژلب وتجربه ی شما

134 بازدید | 17 پست

سلام خوشگل خانوما ..یه نظریابهتربگم میخوام تجربه تونو بهم بگید..لطفا اخوشگل خانومایی ڪه رژلب های اینلِی ،ڪالیستا،شون،مدادی مای رو هرڪدوم رو داشتید نظرتون رو بگید..برام این خصوصیاتی ڪه میگم مهمه لطفا اینارو بگید ڪه لبو خشڪ میڪنه یانه (این خیلی برام مهمه)؟ ،روی لب ماته یا براق ؟به دور لب پس میده یا نه ،،چون برای دم دستی وروزانه میخوام ومدت زمان زیادی لازم نیست روی لبم باشه دوامش خیلی مهم نیست بیشتر مهمه برام که لبمو خشک نکنه چون لبم به شدت حساسه وزود خشک میشه ..واینکه براق نباشه..مرسی ڪه میاید وتجربه هاتونو میگید تاباخرید اشتباه انجام ندیم...واقعا ڪسانیڪه توی این سایت تجربه هاشونو با بقیه شیِر میڪنن بهترینان..منتظر تجربه ونظرتون هستم .یه عالمه مرسی🙏

وخدایے ڪہ بہ شدت ڪافیست ..

من مارکای ایرانی استفاده نکردم اصلا

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینلی سری جدیدش که ضدافتابم توش داره خریدم محشره، شماره 550،یه کالباسی خوشرنگه، همه رژای گرونتر از اینو گذاشتم کنار و فقط اینو میزنم 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
اینلی سری جدیدش که ضدافتابم توش داره خریدم محشره، شماره 550،یه کالباسی خوشرنگه، همه رژای گرونتر از ا ...

مرسی مهربونم ازنظرت ..چقد خوب..اتفاقا منم همین رنگای ڪالباسی وگوشتی استفاده میکنم..روی لب ماته؟

مرسی مهربونم ازنظرت ..چقد خوب..اتفاقا منم همین رنگای ڪالباسی وگوشتی استفاده میکنم..روی لب ماته؟

یه شاین خیلی کمی داره عزیزم کاملا مات نیست، اما براق هم محسوب نمیشه، اگه میخوای مات باشه رژلب مدادی لیدو شماره 127هم محشره 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊

کالیستا دارم عالیه 

مدادی زود پاک میشه 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
اینلی سری جدیدش که ضدافتابم توش داره خریدم محشره، شماره 550،یه کالباسی خوشرنگه، همه رژای گرونتر از ا ...

قیمتش چنده؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
قیمتش چنده؟

قیمت روش خورده 55، اما من با یسری وسایل دیگه از دیجی کالا سفارش دادم که با تخفیفش 40تومن زده بود 

از اونجایی که من بالای 200تومن جنس سفارش دادم، ارسالش رایگان شد، اما شما که فقط یه رژلب میخوای 15تومن هزینه ارسال میگیره، پس از همون شهر خودت بخر اگه خواستی 

قیمت روش خورده 55، اما من با یسری وسایل دیگه از دیجی کالا سفارش دادم که با تخفیفش 40تومن زده بود&nbs ...

چ خوبه قیمتش من کالیستا خریدم ۷۰ 

ممنون عزیزم اره میخرم

قیمت روش خورده 55، اما من با یسری وسایل دیگه از دیجی کالا سفارش دادم که با تخفیفش 40تومن زده بود&nbs ...

سلام گلم..گفتی از دیجی کالا خرید کردی سوال داشتم ازت،،ازخرید وارسال و کیفیت وتاریخ وبسته بندی محصولات دیجی کالا راضی هستی؟من تاحالا ازش خرید نداشتم..توی بلک فرایدی از موتن رو خرید کردم راضی نبودم ،هزینه ی بسته بندی جدا که گرفته بود ولی هیچ بسته بندی ای جز همون جعبه ی پست نداشت حتی بخاطرکرونا محصول رو پلمب نکرده بود درصورتیکه من ازیه پیجی روغن اصل برام میاوردن بعد ازکرونا روغن ها رو با پلاستیکهای خیلی ضخیم پلمب که چ عرض کنم آب بندی کرده بودن وبسته بندیش خیلی خوب بود بااینکه هزینه بسته بندی نداره ،ولی ماز موتن رو میسلارواتربایودرما خریدم بسته بندی ک نداشت همونطوری داخل جعبه ی پست بود،گفته بودن بیشتر از۶ماه تاریخ داره ک وقتی رسید دیدم ۴ماه تاریخ داره،هزینه ی پست هم ک جدا ۱۵ ت بود.بخاطر همین راضی نبودم ازشون..دیجی کالا چطوره؟واینکه داخل خود دیجی کالا من یه دیجی پلاس دیدم ک همیشه میزنه ارسال رایگان .میدونید اون چیه؟مطمئنه؟لطفا اگ اطلاع داری راهنمایی کن.مرسی

چ خوبه قیمتش من کالیستا خریدم ۷۰  ممنون عزیزم اره میخرم

من تاحالا محصولات کالیستا رو استفاده نکردم ولی به نظرم باتوجه به ایرانی بودنش قیمتاش یه کم بالاست..هرچند ازوقتی خارجی ها کمترشدن ایرانی ها کلا قیمتاشون رو بردن بالا،،واقعا قیمت ایرانی ها زیاده ،تاهمین چندوقت پیش باصدتومن میشد رژلب خارجی خریدا...ایرانی ها خیلی بی انصافن..۷۰ ت خیلی زیاده واسه یه رژ ایرانی..حالا کیفیت کالیستا خوب هست..من مشکلم با رژلب ها فقط داشتن سرب و پوسته وخشک کردن لبه..😭😭

من تاحالا محصولات کالیستا رو استفاده نکردم ولی به نظرم باتوجه به ایرانی بودنش قیمتاش یه کم بالاست..ه ...

اره بخدا خیلی زیادشه 

این پوسته و خشک نمیکنه ولی 

مارک ویولت هم عالیه ۳۵ تومن هست قیمتش