2777
2789

دوستان اونایی که جنینیشون ضربان قلب داشته و بعد ایست قلبی کرده میشه بگین که پیگیری کردین یا نه؟

علتش مشخص شد؟

مشکل از تخمک بود یا اسپرم یا چیز دیگه؟

بعد باردار شدین؟ 

ممنون از جواب هاتون🙏

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟

من انقدر افسرده شدم که پیگیری تردم بچه قلب منظم داشت ولی سقط شد و سال بعدش ناخواسته باردار شدم تا حالا که سالمه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو ۸ ماهگی ایست قلبی کرد. بعد از دو ماه باردار شدم..علتش و دکتر گفت معمولا اگه نطفه ضعیف باشه این ...

واقعا ۸ ماهگی؟؟؟؟ چه بد😔 حتما خیلی اذیت شدی

آزمایش ندادین شما؟

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
من انقدر افسرده شدم که پیگیری تردم بچه قلب منظم داشت ولی سقط شد و سال بعدش ناخواسته باردار شدم تا حا ...

ان شاءالله که سالم بیاد بغلت❤❤❤

من رفتم برای پیگیری دکتر گفت اگه از اول قلبی در کار نبود بهتر بود. حالا که قلب بوده و اینجوری شده یعنی مشکلی هست که باید پیگیری بشه که تکرار نشه. آزمایش نوشت برای هر دومون هنوز انجام ندادم. خواستم تجربه بقیه رم بدونم 😔

ان شاءالله که سالم بیاد بغلت❤❤❤ من رفتم برای پیگیری دکتر گفت اگه از اول قلبی در کار نبود بهتر بود. ...

امیدوارم بزودی دوباره باردار شی و تا آخرش سالم باشه الان من پیگیری نکردم هفته هشتم قلب هم داشت و هفته ۱۰ خودبخود سقط شد اینبار مدام تحت نظرم ولی واقعا ۹ ماه استرس پدر آدم درمیاد

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

عزیزم من همین اتفاق تو ۱۲ هفتگی برام افتاد قلبش ایستاد و سقط کردم

دکتر گفت پیگیری نمیخواد منم پنج ماه بعد سقط اقدام کردم ماه اولم باردار شدم الانم دخترم ۳ سالشه 

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
امیدوارم بزودی دوباره باردار شی و تا آخرش سالم باشه الان من پیگیری نکردم هفته هشتم قلب هم داشت و هفت ...

مرسی عزیزم

من با دارو سقط کردم

اره میدونم چطور میشه! استرس آدمو دیوونه میکنه

ان شاءالله که به سلامتی طی کنی❤

عزیزم من همین اتفاق تو ۱۲ هفتگی برام افتاد قلبش ایستاد و سقط کردم دکتر گفت پیگیری نمیخواد منم پنج م ...

ممنون عزیزم

خدا برات نگه داره ❤

دکتر من معتقد بود بهتره پیگیری کنم که دوباره اتفاق نیفته