بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من انقدر افسرده شدم که پیگیری تردم بچه قلب منظم داشت ولی سقط شد و سال بعدش ناخواسته باردار شدم تا حا ...
ان شاءالله که سالم بیاد بغلت❤❤❤
من رفتم برای پیگیری دکتر گفت اگه از اول قلبی در کار نبود بهتر بود. حالا که قلب بوده و اینجوری شده یعنی مشکلی هست که باید پیگیری بشه که تکرار نشه. آزمایش نوشت برای هر دومون هنوز انجام ندادم. خواستم تجربه بقیه رم بدونم 😔
مگر تو در مسیر نسیم ایستادهای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
ان شاءالله که سالم بیاد بغلت❤❤❤ من رفتم برای پیگیری دکتر گفت اگه از اول قلبی در کار نبود بهتر بود. ...
امیدوارم بزودی دوباره باردار شی و تا آخرش سالم باشه الان من پیگیری نکردم هفته هشتم قلب هم داشت و هفته ۱۰ خودبخود سقط شد اینبار مدام تحت نظرم ولی واقعا ۹ ماه استرس پدر آدم درمیاد
من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده