2777
2789
عنوان

سوال متاهل دارم. کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط ی بار پشتم بش بود ی پنج ثانیه فیلم گرفتم همون موقه پاکید خودش

ولی استزس داشت هرروز گالری چک میکرد😂😂😂

ی نام خداااا ،اینجانب یک بانوی متاهل و متهعد👫💍عاشق اشپزی با دستپخت عالی🍝🍔کیک پزعالی🍰باکلی دسر خوش مزمز🍮🍨 و تزیین کننده نمونه😄درحال درس خوندن ،،از نوع حقوق📗📖📚عشق اهنگ و رقص،زندگی من باهندزفیری گره خورده😛😍عاشق کارای هنری مثل دکوپاژ،کار با مس،گلهای کریستالی،انواع بافتنی،ارایشگر نمونه،کلی کار هنری با چوب ،،شمع سازیو....،عاشق همسری،عاشق زندگیم،خدایا مشکلات زندگیمو حل کن،دوستت دارم دوستم داشته باش،خدایا مواظب عشق زندگیه منباش،کمکم کن تاهرروز بهتراز قبل باشم😍😘شاهم من فقط با ط خوشم😻✨💫�🍺👑💍💎

بهتره كه قبل از فيلم گرفتن بگه مخفيانه خوب نيست

ولي شوهرشه مگه چه اشكالي داره كه انقد همه تعجب كردن

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
برای چی باید فیلم بگیره؟ ادم سالم ازاین کارا نمیکنه

يني كسي كه فيلم بگيره ناسالمه🥴

خب بعضيا دليل خودشونو دارن علاقه دارن به يه سري كارا

فانتزيشونه

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
هرکس عقایدی داره عقیده من اینه ربطی ب شکاک بودن نداره یادبگیریم احترام بذاریم ب عقاید هم

من قصد توهین نداشتم اما خب شما جمله قبلی تون گفتین آدم سالم از این کارا نمیکنه 

به هر حال موفق باشید 

خدایا شکرت 🙏🏻