2777
2789
عنوان

بهترین پوشک چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 51 پست
مای بی بی بسته نارنجی رنگو بگیر . منم بچه هام فقط مای بی بی ابی رنگه پاشون برمیداره ولی ابنک دوبار ح ...

اره منم سایز بچم چهاره مای بیبی نارنجی پنج میبندم

خدایا تو بساز .. تو بسازی قشنگ تره😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳ ساعت به ۳ ساعت

حتما سایزت کوچیکه عزیزم  یعنی در طول روز ۸ تا می بی بی می بندی اوه چه خبره 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من ۱۲ مدل پوشک برا بچم خریدم! و بغیر حساسیت هیچ کدوم پس ندادن.

پس دادن پوشک بیشتر بخاطر اینکه 

۱_ کش های داخلیشو به بیرون برمیگردونی که اشتباهه باید قشنگ بدی داخل بعد بستن هم چک کنی کش های داخلی لبه هاشون تا خورده به داخل باشن

۲_برا پسرارو اگه بالا باشن از بالا پوشک پس میدن پس باید پایین بدی بدنش رو

۳_دیر عوض میکنی چون پوشک هم ظرفیتی داره دیگه

۴_اگه از بغل ران پس میده سایزش بزرگه

اگر از بالا پس میده کوچیه و یا خوب نمیکشیش بالا.

من اینارو استفاده کردم.

ببم.کوکومی.مرسی.بارلی.بیبی کینگ.مولفیکس.مای بی بی ابی و نارنجی.اُ بی بی.مامی.و دوتا دیگه یادم نیست

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
قیمتش چنده

ولی من گرفتم اصلا خوب نبود  ولی ببم وهپی لایف عالیه قیمتشونم عالی  تو شهر ما هیچ کدومش نیست 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

والا من گذاشتم خوب بود قبلشم مرسی و کانفی و مای بیبی شرتی رو امتحان کردم خوب نبودن ولی مای بیبی نارن ...

آره دقیقا

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
عزیزم ببخشید اینو میگم علت پس دادن پسرت اینه که  پسرا وقتی تعویض میشن باید وقت بستن با دستت ال ...

سلام هلو

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

الان یکی میاد میگه پوشک نواری با لاستیکی. 

والا من توی یه تاپیک بودم دیروز کجم کردن از بس هنوزم دارن ریپلای میکنن که چرا گفتم پوشک کنین 😳😳😳

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی