2777
2789

سلام. به نظرتون با رابطه بدون دخول درصورتی که فقط پیشاب به صورت سطحی با بدن زن (قسمت تناسلی)برخورد داشته باشه احتمال بارداری هست؟

فقط به صورت سطحی تماس داشته توی روزای پر خطر

به نظرتون لازمه از روش اورژانسی استفاده شه؟

۲۴ ساعت گذشته

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه احتمال نداره خواهرمن جاروبرقی که نیستش

آخه بعضیا یه جاهایی همچین میگن میشه ها آدم به بدن خودشم شک میکنه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
😂😂😂😂😂😂😂😂لعنت ب جوابت.قانع شدم

شکرخدا که قانع شدی مثال زدم متوجه بشن اخه بابا من سه ساله تواقدامم نمیشه اونوقت بایه پیشاب مگه میشه مگه داریم

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
آخه بعضیا یه جاهایی همچین میگن میشه ها آدم به بدن خودشم شک میکنه

نه عزیزم نمیشه شک نکن درسته ممکنه اسپرم قاطی پیشاب باشه ولی نمیشه 

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
من 5سال تو اقدامم😥😥😥😥دست رو دلم نزار ک خونه.

میفهمم عزیزم ایشالا به زودی مامان میشیم ناامیدنباش مشکل ازشوهرمنه اسپرماش ضعیفه این ماه رفتم ازعطاری داروگرفتم برا ش امروزموعدم بود که هنوز پری نشدم

شکرخدا که قانع شدی مثال زدم متوجه بشن اخه بابا من سه ساله تواقدامم نمیشه اونوقت بایه پیشاب مگه میشه ...

ممنون عزیزم ایشالله خدا یدونه سالم و خوشگلشو میده بهت😍

من 5سال تو اقدامم😥😥😥😥دست رو دلم نزار ک خونه.

ایشالله شماهم یدونه سالم و تپلی خدا بهت میده😍

ممنون عزیزم ایشالله خدا یدونه سالم و خوشگلشو میده بهت😍

مرسی عزیزدلم همچنین براشما

میفهمم عزیزم ایشالا به زودی مامان میشیم ناامیدنباش مشکل ازشوهرمنه اسپرماش ضعیفه این ماه رفتم ازعطاری ...

مشکل از منه😢😢😢تنبلی دارم.خیلی اعصابم خرابه وقتایی ک شوهرم نیس گریه میکنم .وقتی ک هست تحمل گریه من نداره مجبورم وانمود کنم تو فکرش نیستم