2777
2789
عنوان

بچم به شدت بغلیه

109 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

بچه ۳ ماهم به شدددددت بغلیه،طوری که فقط باید باهاش راه برم،نشسته هم فایده نداره،از طرفی هم یه بچه بزرگتر دارم اونم حسودی میکنه،شوهرمم همکاریش صفره و سطح توقع اش باااالااا،طوری که وقتی میاد خونه باید همه کارا انجام شده باشه و همه چیز مرتب باشه،چون سزارینی هم هستم اذیتم خیلی....

دلم برای بچم میسوزه،بیچاره برخوردام باهاش اینقدر تنده ولی خ زود پشیمون میشم اما پشیمونی سودی نداره😪😔

ای جانم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

اخه خیلی کوچولوس. از این اویز بالای تخت بگیر بازی کنه باهاشون

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوبار بذار گریه کنه دیگه از بغلی بودن میوفته من اینجوری دخترمو از بغلی بودن گرفتم

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

دیگه الان بعد سه ماه بخیه هات خوب شده ،یکم از کاراتو بذار جلو شوهرت انجام بده تا ببینه کارات زیاده 

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

منم دقیقا مشکل شمارودارم دخترسه سال ونیمه دارم وپسرچهارماهه بعضی وقتاازشدت خستگی سرش دادمیزنم بعدش همش غصه میخورم.کار مادرا فقط غصه خوردن ونگرانیه.اخرشم تنهاموندنه بچه میره سرخونه زندگیش مامیمونیم وتنهایی.پس بهتره سخت نگیریم اینروزها هم میگذره

دنیای من ریحانه ورضا😘
دوبار بذار گریه کنه دیگه از بغلی بودن میوفته من اینجوری دخترمو از بغلی بودن گرفتم

فائزه جان اخه یه جایی خونده بودم که بچه ها تو این سن نیازبه امنیت دارن،وقتی که بزاری شون زمین،خوب نیس

هرچند منم سربچه اولم میزاشتمش زمین😄

دیگه الان بعد سه ماه بخیه هات خوب شده ،یکم از کاراتو بذار جلو شوهرت انجام بده تا ببینه کارات زیاده&n ...

اره بخیه هام که خوب شده ولی بخیه های داخلیم هنوز خوب نشده انگار،دردم میکنن وقتی فشاری چیزی میاد

دیگه الان بعد سه ماه بخیه هات خوب شده ،یکم از کاراتو بذار جلو شوهرت انجام بده تا ببینه کارات زیاده&n ...

بعدشم اعصابش خورد میشه خونه رو بهم ریخته ببینه

به قول خودش خونه باید یه جوری باشه که همیشه پذیرای مهمون باشه در این حد تمیز و مرتب

من تا یکسال بچمو با یدست بغل میکردم با دست دیگم کارام

اره دیگه منم اینجوری میکنم ولی بچمو بعضی وقتا راضی نمیکنه باید فقط باهاش راه برم

ولی اشپزی رو که نمیشه با بچه

اره دیگه منم اینجوری میکنم ولی بچمو بعضی وقتا راضی نمیکنه باید فقط باهاش راه برم ولی اشپزی رو که نم ...

بزارش تو کالسکه تکونش بده اشپزیم بکن

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍