2777
2789
عنوان

نفسسسس کششششش🤬😈

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 76 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂

خوب تاپیکی زدی🤣 یکم از حس و حال مادر شوهر و خیانت بیایم بیرون دعوا کنیم🤣

اون آجروووو بده من مغز همه رو بپوکونم🤣

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
چه غلطا اول خودت باید بترکی هی لایک میکنی    

توهم اینجایی که😂

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
خوب تاپیکی زدی🤣 یکم از حس و حال مادر شوهر و خیانت بیایم بیرون دعوا کنیم🤣 اون آجروووو بده من مغز ه ...

مگه اعگعیلجی خودت بیا وردار بینم کی میپوکه

بیا تاپیک یکی مونده به اخر😂

مگه اعگعیلجی خودت بیا وردار بینم کی میپوکه بیا تاپیک یکی مونده به اخر😂

چه جرعتیییی خوشمان آمد😂 خودم یه گونی خاکو کشون کشون اوردم این تاپیک بریزم روتون😂

من همه جا هستم    به تو چه

دعوا رو شروع کردی دیگه نمیتونی تموم کنی🤣

زنده_نمیمونی#

هارهار هیچ غلطی نمیتونی بکنی     به.فنا.رفتی#  

چاقو منو بدین این زیادی زنده مونده