مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راستش من بچم ریفلاکسی بود اصلا نمیتونست لبنیات بخوره الانم که ۳ ماهه از شیر گرفتمش و ریفلاکسش خوب شده اصلا شیر و لبنیات نمیخوره فقط شیر موز با بستنی دوست داره
بچه من اصلا شیشه بلدنیس بگیره عق میزنه صبونه یه نصف لیوان دلش کشید خورد عصرم یه نصف بدم آخرشبم یکی ...
اره ببین کلا دیگه روشیرفقط تمرکز نکن
ماستم بده بخوره همونهخامه عسل بده
مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
بچه من اصلا شیشه بلدنیس بگیره عق میزنه صبونه یه نصف لیوان دلش کشید خورد عصرم یه نصف بدم آخرشبم یکی ...
پاستوریزه بهش زیاد نده یکی از دوستام میگفت بیش فعالی میاره پسر خواهر من خیلی شیر پاستوریزه میخوره قبلا خیلی اروم بود ولی الان بیا و ببینش۳ سالو نیمشه ی شیطونی شده
پاستوریزه بهش زیاد نده یکی از دوستام میگفت بیش فعالی میاره پسر خواهر من خیلی شیر پاستوریزه میخوره قب ...
نه بابا چه ربطی داره. هرچی بزرگتر میشن شیطون تر و بدتر میشه به شیر ربط نداره که
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
ازماست و پنیر متنفره .خامه رو نمیدونم باید امتحان کنم
خامه عسل بده بهش
شیرموز گاهی بده
شیرنارگیل تنوع بدی میخوره