2777
2789
عنوان

واکسن یک سالگی

567 بازدید | 40 پست

سلام به دخترم پنجم آذر واکسن یک سالگی زدیم.یه بار یازده روز بعد الانم بعد ۱۸ روز بعد دوباره تب کرده.میخام ببینم تب این سریش میتونه مال واکسن باشه؟ یا نه ویروس جدید رفته تو تنش؟

علایم دیگه نداره؟بنظرم زنگ بزن بهداشت بگو ببین چی میگن

متاسفانه بهداشت جواب گو نیست.حتما باید حضوری بری.از وقتی بهداشتمون دولتی شد اصلا مثل قبل به ارباب رجوع پاسخ گو نیستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه بهداشت جواب گو نیست.حتما باید حضوری بری.از وقتی بهداشتمون دولتی شد اصلا مثل قبل به ارباب رج ...

منم نمی‌دونم والا عزیزم فقط همین میدونم که همین بعد ده دوازده روز شاید تب کنن و یکم علایم دیگه حالا اینکه دوباره تب کرده نمی‌دونم..

منم نمی‌دونم والا عزیزم فقط همین میدونم که همین بعد ده دوازده روز شاید تب کنن و یکم علایم دیگه حالا ...

ممنونم.دختر بزرگترم هم دو بار تب کرده.اما اون یه بار تو ۷ روز یه بارم تو ۱۴ روز.اما الان ۱۸ روز رو نمی دونم مربوط میشه یا نه

اصن ربطی ب واکسن نداره!

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
۳۸.۵ هست

ببین من پسرم هفته پیش ۴ روز تب کرد اینم ۳۸.۵ بودم با شیاف استا کنترلش کردم دقیقاااا ۴ روز طول کشید بعدش  دونه زد بدنش خوب شد. ویروس جدید اومده میگن

❤یه پسر دارم شاه نداره❤