2777
2789
عنوان

راننده های حرفه ای کمک

1741 بازدید | 22 پست

سلام 

امروز میخواستم از خیابون اصلی به کوچه ای که سربایی هست بپیچم با ماشین اما چشتون روز بد نبینع  کلاچ دنده یک و گاز  اما زرتی خاموش به محض وارد شدن به کوچه ،،با نیم کلاچ به سختی وارد کوچه شدم اما ابروم رفت 😞

حالا به نظرتون مشکل کجا بوده 

به نظرم نباید کلاچ و بالا میوردم

دوباره گذاشتم دفعه ی قبل یه دوست کمک کرد برای اطمینان دوباره پرسیدم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نیم‌کلاچ نرفتی

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
تو کوچه که نمیشه با گاز زیاد برم میخوام اروم برم تو کوچه که اتفاقا تنگ و سرباست 

موقع سربالایی با دنده یک گاز بدی سرعت نمیگیره عزیزم ی نیم کلاچم بری خوبه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
برا سربالایی اینطوری باید کلاج و گاز باهم درگیر باشن، نباید کاملا کلاج رو رها کنی.

خیابون صافه کوچه سر بالاییه  یعنی وقتی دنده رو یک کردم کلاج و خیلی بالا نیارم 

علت خاموش شدن ماشین: کلاچو زود اوردی بالا

علت اینکه از سربالایی نتونستی بری بالا این بوده که باید به حالت نیم کلاچ وقتی کمی ماشین شروع به لرزیدن کرد یعنی نیم کلاچ ..پاتو از ترمز برداری و گاز بدی

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)
و اینکه تا بیام دنده رو یک کنم یکم طول کشید خیابونم شلوغ بود 

مهم نیست،همیشه تو جاهای شلوغ کاملا خونسرد باش چون اگه هول کنی بیشتر به مشکل میخوری، اصلا برات مهم نباشه که خیابون شلوغه و یا دارن نگاه میکنن ،شما سر حوصله و بااعتماد بنفس ،خیلی ریلکس کار خودت رو کن.همه که از روز اول راننده حرفه ای از مادرشون دنیا نیمدن،بلاخره هرکسی باید این مراحل رو طی کنه تا با تجربه بشه.

علت خاموش شدن ماشین: کلاچو زود اوردی بالا علت اینکه از سربالایی نتونستی بری بالا این بوده که باید ب ...

اگر مسیر کلا سر بالایی باشه بلدم و نیم کلاجم خوبه.    اما از خیابون صاف به کوچه ی سر بالایی دنده رو با تاخیر یک کردم و کلاج فکر کنم خیلی بالا اوردم 

سوالم اینه که کلاج پایین میبود یا خاموشیم برای تاخیر تو دندس

[QUOTE=168640150]منم میخواستم تاپیک بزنم انروز تصادف خیلی بدی کردم شوهرم بیاد ببینه ماشین صفرو به فنا دادم که هیچ[/QUOتونستم جمعش کنم  سریع ترمز گر فتم نیم کلاج کردم عقب نرفتم و ادامه مسیر 

ولی خیلی خجالت کشیدم کلی اشنا اونجا بودن😩

اگر مسیر کلا سر بالایی باشه بلدم و نیم کلاجم خوبه.    اما از خیابون صاف به کوچه ی سر بالای ...

گفتم که زود اوردی بالا کلاچو ک خاموش کردی

بعدم همه سربالایی ها ابنجوری ان که اول صافه بعد سربالایی میشه از در خونه آدم که نمیشه سربالایی باشه خخخ

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)