2777
2789

دوستان من شوهرم بخواد بره خونه فامیلاشون اصلا منو سه تابچه امو باخودش نمیبره حالا اینجارو میگم برادرشوهرم بهش زنگ زد گفت میخوایم بریم شهرستان خونه خواهرش گفت باشه میام بعد ماهم خونواده خواهرم ازشهرستان داشتن میومدن خونمون ول کرد رفت البته خبر نداشت که مهمون میاد ماشین دربست گرفت جاریمو بابچه هاشو بابردارش باهاش رفتن منم بهش زنگیدم مهمون داریم برگرد یالااقل رفتی سه چهار ساعت برگردبعد بهش گفتم توکه از زنو بچه بدت میاد میگی دست پا گیرن نمیبرم باخودم چطور باجاریمو بچه هاش رفتی خوش بهت گذشت 

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه میره خونه ی فامیلش شوهرمن که با رفقاش میره چی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

چی بگم که نگفته پیداست

لطفا برا سلامتیه داداش محمدم دعا کنید.انشالله تا آخر ماه رمضان سلامتیشو به دست بیاره.خدایا خودت به جوونیش رحم کن.تو که خودت میدونی چقدر تو زندگی حسرت کشیده الان که داره جهازشو اماده میکنه این حقش نیست بزار یکم از دلخوشی های زندگی سهم داشته باشه😔😔😔😔
باز خوبه میره خونه ی فامیلش شوهرمن که با رفقاش میره چی

حالا خونه فامیل باید ببره زنشو دیگه خونه هر رفیقی قراره تورم ببره😐😐

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....