الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اوایل بخاطر این میگفت میگم که مامانم منو نصیحتم کنه
الان چون میدونه من ناراحت میشم میگه میگم
از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
لج میکنه یعنی؟ به مامانت بگو بهش بگه مسائل دخترمو به من نگو
بزار بگه منم کل بدیهاشو میگم و آبروشو جلو خانواده م میبرم
از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
نه نکن این کار که تو هم مقابله به مثل کنی همیشه نتیجه عکس داده راه های دیگه رو امتحان کنید ای ...
خودش این طوری میخواد تا آبروشو نبرم ادم نمیشود