2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میتونستم منم در جواب بگم به شما چه ربط داره کاش اصلا نمیتونم بگم

منم مستقیم نمیگم به تو چه چون دور از شخصیت منه

ولی اکثرا یه جورایی میپیچونم و جواب نمیدم و طرف مقابل خودش متوجه میشه به اون ربطی نداره 

در مورد خانواده همسر هم اگه از این سوالا بپرسن گاهی سریع پاس میدم به شوهرم مثلا بگن چرا نیومدین فلان جا میگم پسرتون خسته بود نشد دیگه 

یا بگن بچه میگم همسرم میگه اصلااا فعلا نمیخوایم  

🥰🥰Medical Genetics🥰🥰
کاش میتونستم منم در جواب بگم به شما چه ربط داره کاش اصلا نمیتونم بگم

بعضی وقتا با ی نگاه تحقیر امیز و سکوت و پوزخند طوری طرف با خاک یکسان میشه که از صد تا به تو چه بدتره😁

https://harfeto.timefriend.net/16360170073699 نظری حرفی حدیثی؟   
منم مستقیم نمیگم به تو چه چون دور از شخصیت منه ولی اکثرا یه جورایی میپیچونم و جواب نمیدم و طرف مقاب ...

از پنج شنبه ک داشتم دغ میکردم از حرفایه زنیکه

امروز با دخترم رفتم خونشون الکی بهونه کردم گفتم درمانگاه اومده بودیم

دخترم به مادربزرگش گفت تو سخن چینی همش حرف بد میزنی لاهافه ما خوشگله تو بد میگی انقد حالشو گرفتتتتت خدایا شکرت انقد اروم شدم چند روز بود قلبم درد میکرد قشنگ‌ حالش جا اومد 

کاش منم میگقتم مگه لاهافمونو به شما میدیم که خوشت نیاد کااااش

دفه بعد یادش میدم اینم بگه

از پنج شنبه ک داشتم دغ میکردم از حرفایه زنیکه امروز با دخترم رفتم خونشون الکی بهونه کردم گفتم درمان ...

عزیزم ببخشید اینو میگم ولی بچتو وارد این بازیای خاله زنکی نکن گناه داره روحیه لطیف و حساسش به این چیزا آلوده بشه سعی کن خودتو قوی کنی و اگه لازمه خودت جواب بدی نه بچه 

🥰🥰Medical Genetics🥰🥰