2777
2789
عکس بیبی چک

وای خدای من مبارکه....میشه این ماه منم تجربه کنم خدای مهربون..وهمه منتظرای نی نی سایت...میشه؟؟

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من امروز ده روزه میگذره زدم منفی شد حالم خرابه بغض کردم  انشالله سالمو سلامت بدنیا بیاد نی تیت

نوبت توهم میشه انشالله..سحر نزدیک است

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
وایی مبارکه 😍😍 چقدر من ذوق کردم برات، لطفا برا منم دعا کنین باردار شم به زودی❤️

عزیزم ایشالا شمام ماه بعد بارداری

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
منم تو لاغر کردنی باردار شدم همشو برگردوندم 😂 مبارک عزیزم . چه مثبت خشگلی هم هست

ایح😂😂😂

ممنونم عزیزم

مبارك باشه خانوم😜 فرض كن شيكمت گرد و قلمبه بشه😍💫 شخصا دلم ضعف رفت مامان@# 🖤😜

وای شکمم گرد هست😂😂 ماه پیش گفتم اصلا بیخیال باردار که نمیشم لااقل رژیم بگیرم. تا جدی رفتم تو کارش باردار شدم😂

ع مثل منی پس وای برا من خیلی مونده تازه 11 این ماه بود خووووف😞

من هر 6-7 هفته پری میشم تقریبا😐 برای همین هیچوقت نمیدونم باردارم یا پری بالاخره میاد.

این بار باز سر 6 هفته بیبی چک زدم مثل ماه های قبل. چون یه کوچولو تهوع داشتم.