2777
2789

داداشم الان پیام‌داده ک من این‌هفته نمیام یه شهر دیگ شاغل هس.میگم‌چرا میگ یکی از همکارام‌کرونا‌گرفته از شنبه نمیاد من‌ هفته قبلش باهاش تایم ناهارو صبونه همراه بودم.

خیلی میترسم وزنشم بالاس.میگ علایم‌ندارم هنوز تست نداده

چکار کنم اخه کسیم بیدار نیس از خوانوادم خودمو خالی کنم‌نگرانمممم دارم‌میمیرم

دعا کنین ایمنی بدنش رد کرده باشه تورو خدا 

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر

ان شالله سالم‌وسلامت باشن

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دوستان با پربازدید شدن تاپیک اسی برادرش هم لاغر میشه هم تست کروناش منفی 😐

سریع زود باشین ببینم پربازدید کنین 😐

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
الان با پر بازدید شدن مشکل حل میشه؟  خدا عافیت بده بهش

پر بازدید برا این گفتم ک خیلیا ببینن و با دلای مهربونشون دعا کنن.همین

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر
حالا چرا پربازدید!!!

برای این گفتم‌خیلیا ببینن و با دلای مهربونشون دعا کنن‌ک‌منفی باشه😔😔😔

حالا چه اصراری داری پربازدید شه

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
خب دوستان با پربازدید شدن تاپیک اسی برادرش هم لاغر میشه هم تست کردناش منفی 😐 سریع زود باشین ببینم ...

برای این گفتم‌خیلیا ببینن و با دلای مهربونشون دعا کنن‌ک‌منفی باشه😔😔😔چرا مسخره اخه؟؟