2777
2789

خو اگه میترسی نرو

دیگه اینکه ما میریم یا نه چیزیو عوض نمیکنه

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم

هفته ای یه بار میریم با خودش و برمیگردیم

ولی الان کرونا و گرفتم و مدتیه ندیدمش  

متاهل و متعهد تا پای جان   خدایا زندگی من و همسرم رو پر از عشق و صمیمیت و شادی و وفاداری و صداقت کن... خدایا مراقب زندگی قشنگمون باش من زندگیمو سپردم به خودت ای مهربانم

پس نامزد کردی ک چی😂برو خوش باش

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
خونوادش مشکوک ب کرونان

اوہ شت 

😐

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
خونوادش مشکوک ب کرونان

زیاد نرو ولا سبک‌میشی بذار ارزشت حفظ شه واینکه کروناست شاید دلشون نباشه اگه کرونا گرفتن می ندازن گردنت

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم